• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    MAR_TINA: ano, resp. dinosauří mláďata to mají být, Kinder Natoons Dino. jsou teď normálně v supermarketech :)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NANTHEI: To je nějaká spešl série s dinosaurama?
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Z prednasky Kulhanka "kdyz si date ptaka do mikrovlnky, tak ho ohrejete". :DDDD
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    DEADSLUT: je to hc

weird-vintage-easter-cards-768x432
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Studentky si na dnešek vyžádaly velikonoční lekci. A sice jsem vždycky ráda za zájem, ale tento svátek vskutku není z mých nejoblíbenějších. Tak jsem jim jako konverzační pomůcku donesla viktoriánská přáníčka. Sukces velikej a ještě si velmi prožitkově osvojily slovo "creepy".
    Nemůžu se rozhodnout, jestli mi přijde lepší úchylný fašo-vejce (údajně šofér), transvestitní kohout, vaječný babičko-dědeček co plete péro, nebo vilná kuřata, ale přijde mi kurva škoda, že tento level bizáru v dnešních přáníčkách zcela absentuje. Tak kdybyste ještě nějaké to sváteční vinšování chtěli poslat, nejspíš to stihne i česká pošta:)

SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Videt na oxymetru 99, to me moc potesilo. :) Posledni tejden byl strasnej..
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    NANTHEI: a samozřejmě že si jdu místo dinosaurů pustit Firefly. zase ♡
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    koupila jsem si kinder vajíčko s dinosaurem ♡

a chtěla jsem dát druhou šanci The Dinosaurs na Netflixu, ale to se fakt nedá :D nedokážu se dostat přes fázi už v prvním dílu, kde Morgan Freeman dramatickým hlasem prohlašuje, že ta protodinosauřice, na který závisí budoucnost VŠECH, bude potřebovat víc. bude potřebovat mocného spojence. SAMOTNOU ZEMI.

samotnou zemi my ass. na to bych se potřebovala hrozně zhulit, otevřít si šampaňský & vzít si všechny svoje dinosauří figurky a udělat s nima bitvu jako Wash.
    "we will rule over this land and we will call it... this land."

to je tak jediný, co se s tou sérií dá dělat :)

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Lol!

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: řebčík, ofc
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Vždycky jsem si přála repčík, tak jsem.loni konečně koupila cibule. Ano! Je to tu! Kvete!

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Národní bezpečnostní úřad prověřuje Turka | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/narodni-bezpecnostni-urad-proveruje-jestli-turek-videl-utajovanou-informaci-a_2603261246_hrk

Tvl ten "člověk" je TAK MOC BLBEJ, to není možný 😂
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Buzíci opět přímo na komoru.
    Buzerant – Ještě že se nikomu nic nestalo
    https://buzerant.com/buzeni/jeste-ze-se-nikomu-nic-nestalo
    GEE
    GEE --- ---
    Yoko Kanno & SEATBELTS - TANK! Extended [Official Music Video]
    https://www.youtube.com/watch?v=d75ov4HvRrM
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    tak se na ne musi

ína a tamní komunistický režim by se neměly vměšovat do volby budoucího tibetského duchovního vůdce dalajlamy, i když Čína území Tibetu ovládá. Ve středu se na tom ve svém stanovisku shodli čeští senátoři na závěr březnové schůze horní komory Parlamentu. Učinili tak na návrh senátního výboru pro lidská práva.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-cina-by-se-nemela-vmesovat-do-volby-dalajlamy-odhlasoval-cesky-senat-40569926#dop_ab_variant=1639811&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest302_asistent_url_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Otevřu panoramatický pohled na mapách a tam ze zahrady kouká paní v pozici "co tady to auto seznamu dělá!"

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam