• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Baví mě, když si naplním víkendový backlog hromadou věci, vstávám za svítání a všechno stihnu a večer jdu vyrizenej spát..
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Uz i krajty si zakládají Only fans:(

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    celej den s tátou. sice v tom zčásti figurovalo i Ústí, a to, jak známo, není město, to je diagnóza... ale taky krajina na Litoměřicku plná barokních kapliček, božích muk, poloroubenek a bažantů na polích. a kafe v Úštěku. a taky nám nakvítá myrobalán.

a čím jsme starší, tím víc jsou pro mě tyhle dny důležitý

DRAGON
    DRAGON --- ---
    kurýr dovezl hotové výtisky :)

SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    CLAVEN: be honest, you wanna touch yourself in the first place!:D
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Lékařská zpráva z kožní ordinace:

Obj.: při vědomí, orient. osobou, místem i časem, spolupracuje, kp stabilní

Mohl bych sem chodit častěji pro feedback. :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že jsem si pustil vinyl Creedence Clearwater Revival, největší zvedač nálady tahle božská hudba. :D <3
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Mám 1k followerov na bsky, kto sa ma chce dotknúť

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    DEADSLUT: jj, to bude nakej ranej sofer u slechtice:), landaulety byly staveny jako kocary, odkrytej kozlik a kapotovany jen mista pro pasazery,

proto je tak nabalenej a ma i rukavice a brejle, vynalez celniho skla je o dost mladsi, nez automobil jako takovej:)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    MAR_TINA: ano, resp. dinosauří mláďata to mají být, Kinder Natoons Dino. jsou teď normálně v supermarketech :)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NANTHEI: To je nějaká spešl série s dinosaurama?
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Z prednasky Kulhanka "kdyz si date ptaka do mikrovlnky, tak ho ohrejete". :DDDD
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    DEADSLUT: je to hc

weird-vintage-easter-cards-768x432
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Studentky si na dnešek vyžádaly velikonoční lekci. A sice jsem vždycky ráda za zájem, ale tento svátek vskutku není z mých nejoblíbenějších. Tak jsem jim jako konverzační pomůcku donesla viktoriánská přáníčka. Sukces velikej a ještě si velmi prožitkově osvojily slovo "creepy".
    Nemůžu se rozhodnout, jestli mi přijde lepší úchylný fašo-vejce (údajně šofér), transvestitní kohout, vaječný babičko-dědeček co plete péro, nebo vilná kuřata, ale přijde mi kurva škoda, že tento level bizáru v dnešních přáníčkách zcela absentuje. Tak kdybyste ještě nějaké to sváteční vinšování chtěli poslat, nejspíš to stihne i česká pošta:)

SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Videt na oxymetru 99, to me moc potesilo. :) Posledni tejden byl strasnej..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam