• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    https://www.imdb.com/title/tt6874964/
    Videl jsem to uz podruhe a je to neuveritelne predstaveni.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: a když jsem mámě nabídla, jestli nechce ke kávě, tak mi řekla že mi je nechá, protože ví, jak moc je mám ráda a že často nebývají..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Vy máte svoje divný dobroty(ano, napadl mně první Koudy), ale jak už jsem tu jednou psala, já si ujíždím na těchto kornoutech z Náchoda za 22,90..
    A dnes se stala věc, co se ještě nestala!! Přijela jsem tam, a ono co??? ono místo jedné(která tam mimochodem poslední tři návštěvy nebyla), byly rovnou....
    všechny, co jsem koupila!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    palecek!(y)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Sousedovic holka (5 let) a její kamarádka na návštěvě (4 roky?) si hrály na mém dvoře - běžně leze přes plot za mým psem.
    Jak jsem se dozvěděl vytvářely "branku pro Igu" :)

Já nevím jak vy, ale mě ta estetika z mozku takto malých dětí docela dostala!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    OHONEY: No ti jsou taky bozi, musim zitra poradne vyfotit i ty nase, az budou vypadat vic k svetu :) Tak preju at se stadecko jen rozrusta :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: velikonoční segedýn made my day
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Chuck Norris umřel a babičky "chceš přidat?" už zase vystrkují růžky. Moje máma se k nám chystá na návštěvu.
    M: "Co mám přivézt? Bramborový salát, beránka?"
    Já: "Děti salát nejedí, ale beránek bude vítaný."
    M: "Tak jo, dohodnuto. V neděli, beránek. Trocha bramborovýho salátu. A segedýn."
    EADENN
    EADENN --- ---
    Tahle fotka Země od posádky Artemis 2. Fotka potěšila, trochu dojala a pak hodně nasrala představa co se pod tou šlupičkou atmosféry děje.

Hello, World - NASA
    https://www.nasa.gov/image-article/hello-world/
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    SEKELLE: chapu;)

SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    KOPRETKA: Presne! Poradne poprvy ve full hd :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    využili jsme toho, že jsme se na Velikonoce zbavili toho dítěte, co nemůže zůstat večer doma samotný, ty dvě, co samotný zůstat můžou, jsme nechali doma, a to největší, co stejně jako my rádo filmy o vesmíru, vytáhli do kina na Spasitele a užili si rande s křenem :-)
    STINKY
    STINKY --- ---
    Vždy mě pobaví, když se nějaký ňouma snaží zapojit do debaty o tématu, o kterém mu chybí znalosti a vzdělání a opakuje stokrát vyvrácené nesmysly, nicméně tzv. "na Turka" se tím nenechá rozhodit a mele a mele.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Dalsi obrovska radost, ted se druhe ovecce narodily dalsi 2 jehnatka :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SAAYURI: taky jsem si říkala, že to konečně uvidím v lepší kvalitě, než to na co koukám teď.. přeci jen to mám v počítači už 17 let..
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Cervenej trpaslik na iVysilani :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SEKELLE: James Herriot with you : )
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SEKELLE: ta si zaslouzi pořádnou kytičku ke chrumkaní. Je to ovčí hrdinka ❤️
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    MICHELLEDANIELS: No a to jsme meli nejvic strach protoze i prvorodicka a dala dvojcata, ji sezemu nejakou dobrou travinu za odmenu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam