• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    TRISSIE: je to stejný jako kráječ na vajíčka?:)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mám mnohé kuchyňské vychytávky a udělátka, zlí jazykové dokonce tvrdí, že jsem detašovaný showroom Tescomy a podobných obchodů, ale hej, vydělala jsem si na to a udržuju to v takovém množství, že se to do kuchyně vejde, takže kritiku odmítám.

ovšem včera mi udělal radost puberťák, když včera na přípravu domácí pizzy vyfasoval můj speciální kráječ na mozarellu a po jeho vyzkoušení zahlásil, že to je fakt hustá věcička! :-)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    ...z místa odjeli na koloběžkách :)

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Kos v parku - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/22269-kos-v-parku/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANA
    ANA --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    lul :)

Světem se šíří nebezpečný trend a podle expertů je jen otázkou času, kdy se objeví v Česku. Říká se mu alpský rozvod. Představte si, že jdete s partnerem na túru nebo výlet – a on beze slova zmizí. Nejde o náhodu, pro část lidí je to nový způsob, jak ukončit vztah.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    OMNIHASH: To bude mýdlo, nemůžeš znat ;-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Došel jsem na ženskej záchod v takovým pajzlu kam prijdountak tri holky za rok, a maj tu naprosto luxusní toaletku hygienických potřeb, tři druhy vložek, tampony, vlhčené kapesníčky, krém na ruce a pár věcí, o jejichž účelu můžu maximálně hádat...
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    Aktulne dneska rano…

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    tenhle díl mám nejradši
    6/6 Poslední den - Červený trpaslík | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/1007053780-cerveny-trpaslik/299381425020018/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    https://www.imdb.com/title/tt6874964/
    Videl jsem to uz podruhe a je to neuveritelne predstaveni.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: a když jsem mámě nabídla, jestli nechce ke kávě, tak mi řekla že mi je nechá, protože ví, jak moc je mám ráda a že často nebývají..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Vy máte svoje divný dobroty(ano, napadl mně první Koudy), ale jak už jsem tu jednou psala, já si ujíždím na těchto kornoutech z Náchoda za 22,90..
    A dnes se stala věc, co se ještě nestala!! Přijela jsem tam, a ono co??? ono místo jedné(která tam mimochodem poslední tři návštěvy nebyla), byly rovnou....
    všechny, co jsem koupila!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    palecek!(y)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Sousedovic holka (5 let) a její kamarádka na návštěvě (4 roky?) si hrály na mém dvoře - běžně leze přes plot za mým psem.
    Jak jsem se dozvěděl vytvářely "branku pro Igu" :)

Já nevím jak vy, ale mě ta estetika z mozku takto malých dětí docela dostala!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    OHONEY: No ti jsou taky bozi, musim zitra poradne vyfotit i ty nase, az budou vypadat vic k svetu :) Tak preju at se stadecko jen rozrusta :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: velikonoční segedýn made my day
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Chuck Norris umřel a babičky "chceš přidat?" už zase vystrkují růžky. Moje máma se k nám chystá na návštěvu.
    M: "Co mám přivézt? Bramborový salát, beránka?"
    Já: "Děti salát nejedí, ale beránek bude vítaný."
    M: "Tak jo, dohodnuto. V neděli, beránek. Trocha bramborovýho salátu. A segedýn."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam