• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Orbán jde do prdele! Potěšilo velice.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    To je asi prvně, co sleduju on-line volby v jiném státě.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    CLAVEN:

21:11 • ÚSTAVNÍ VĚTŠINA PRO TISZU
    Opoziční strana Tisza má po sečtení 45 procent hlasů získat klíčovou dvoutřetinovou většinu v parlamentu. Tisza má aktuálně 135 křesel, pro dvoutřetinovou většinu jich je potřeba 133. Fidesz má získat 59 mandátů a strana Naše vlast sedm.

iROZHLAS - spolehlivé a rychlé zprávy
    https://irozhlas.cz/

//tak už 136
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CLAVEN: Škoda té Mi Hazank, někde byly zpočátku odhady, že vůbec nepřekročí hranici.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CLAVEN: já myslím, že i Tünde Bartha zažije ošklivé brzké ráno plné smsek a řevu na poradě. A pak půjde přeplánovat strategii komunikace.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Dnes bude v Kremli, v Bielom dome, ale aj u Turka a Okamuru veľmi smutno

MARIOO
    MARIOO --- ---
    Nová trasa propojuje České a Saské Švýcarsko, turisté se díky ní vyhnou silnici - Ekolist.cz
    https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/nova-trasa-propojuje-ceske-a-saske-svycarsko-vyletnici-se-diky-ni-vyhnou-silnici
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    VERSONNENHEIT: "ofiko" vyrazy vetisnou znam :)
    proto me to trochu prekvapilo :D
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MAWERICK: biorobtik asi nic.

Jinak bio-robotika je obor kombinující kybernetiku a biomedicínu... Paní to asi myslela tak, že moje DNA je upravená vakcínou, tudíž jsem bio robot = biorobotík :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    VERSONNENHEIT: a co ma byt biorobtik? :D
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Tento víkend nebylo tak hezky, jak jsem si myslela, že bude, tak se mi zachtělo nějakého kvalitního „kriple fightu“ a pustila jsem se na FB do komentování příspěvku podporujícího zákaz interrupcí a Hnutí pro život. Samozřejmě netrvalo dlouho a ozvala se mi tam jedna učebnicová antivax konspirátorka z Banskej Bystrice. Slovo dalo slovo, já ji vynadala do dezolátů a ona mě na oplátku označila za „biorobotika“.Což je asi nejkrásnější nadávka, kterou mě kdy někdo označil. Ano, občas se cítím jako malý biorobotík :) Tak mě to potěšilo, že jsem nadšením uklidila lodžii a umyla šest metrů oken. Co mě nepotěšilo, je další vhled do toho, jakým hovnům spousta lidí věří...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KALIBAN: link?
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    NEI: nejradsi mam “I’m sorry for what I said when I was hungry”
    NEI
    NEI --- ---
    _ANT_: Miluju výzdobu vaší lednice. :-)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Miluju strudl

DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ze v dnesni dobe je 75kc za windows zaplatit porad pro nekoho argument proc mit linux....
    linux je urcite na jisty veci dobrej a urcite ma pro nekoho smysl ho mit, ale penize fakt nejsou ten duvod
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Díky návštěvě kamaráda dneska snídám čtyři druhy zmrzliny a přihlašuju se na plavecký víkendový kurz. A svět je i přes počasí vlastně milé místo k životu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam