• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    koupil jsem si los do tomboly, na kterej se da vyhrat gouache od Picassa. Dnes vecer se dozvim jestli jsem vyhral :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Školka u oveček. :)
    EMAET
    EMAET --- ---
    Děkuji za podporu, které se mi dostává. Nemusíte kolem mě chodit jako kolem horké kaše. Nikomu neupírám právo napsat svůj názor, ale sama se k tomu veřejně vyjadřovat nebudu.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    chce to asi viac Cypru v mojom zivote 😊😍

STINKY
    STINKY --- ---
    Jediné čeho jsi touhle argumentací dosáhla je to, že spousta lidí, co dosud nevědělo, že tady má ženu, to teď ví a původní point, že je to id co je sexuální predátor je přerámována tím, že místo jasného a viditelného varování před tímo id je hlavním tématem id co je jeho žena. Blahopřeji.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Opouští diskuzi jak profesor Nejedlý...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    OCTOPUSS: ale vůbec ne. Snažím se říct, aby se o tom nevyjadřoval každej ocas, kterej jde kolem a má zrovna chuť si do něčeho kopnout.
    Proto říkám, mimo jiné, že tuhle diskuzi opouštím, protože se mě bezprostředně netýká.
    Vůbec vůbec vůbec nikde jsem neřekla to, že by o tom ti, kterých se to týká, neměli tady mluvit.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MAR_TINA: no, ale teď už to snad víš, tak bys mohla přestat. ......není to tak těžký, tak jsem to zvládl tak proč bys nemohla ty?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    NICOLLETTE: Co to je za logiku? Jen protože sexuální predátor má partnerku, nebudeme o něm mluvit. Hlavně aby ona neměla mrzení, co na tom, že mlčením ten sráč potenciálně ublíží desítkám dalších.
    To se snažíš říct?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOVOVAMINCE: To třeba člověk neví, že jsou speciální auditka.
    A jasně, až mi jednou někdo něco nepříjemného udělá, tak nejdřív zjistím, jestli náhodou nemá ženu, matku a tři dcery na nyxu a kde jsou vhodná auditka, kam ony nechodí, a pak teprve si dovolím postěžovat.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MAR_TINA: asi i obětem i blízkým? Tak mějme na paměti, že tu je třeba jeho žena.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    MAR_TINA: Ale ten dopad z jeho blízkých dělá sekundární oběti a na ty je taky fajn brát ohled a nepitvat to v náhodnejch auditkách.
    Když nic jinýho, jsou tu tématicky zaměřený auditka, kterejm se ti blizcí můžou i vyhnout, pokud budou chtít. :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ADAMIRA: co to meleš kámo?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NICOLLETTE: Tybláho ty seš ztělesnění tý tlustý holky z meme "i dont consent" to tvoje běhání po nyxu a "uzavírání diskuzí" za druhý (který tyvole přišli na diskuzní forum a vono se tam, kdo by to čekal, diskutuje) je neuvěřitelně otravný.

Jasný, v každý partě adoslescentů se vždycky našla podobná otravná osoba, která od rána do večera poučovala všechny ostatní a ty se těšili až jí srazíá auto, but sis, není ti už náhodou kolem 40?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já měl doteď za to, že právě kvůli tomuhle za ním tolik lidí chodilo - 15 let o to vím i já jako plešatej chlap, co u kadeřníka nebyl nikdy..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NICOLLETTE: Citlivost vůči obětem nebo blízkým? Protože oběti potřebují, aby se o tom mluvilo, aby věděly, že v tom nejsou sami. Jak vidíš, 10 + let nikdo moc neřekl, nikdo to nezastavil a teď je tu lavina. Za dopad na blízké může jen on.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Ale vzhledem k citlivosti i vůči jiným ID, kterých se to týká, bych tuhle diskuzi taky opustila.

Mrzí mě to, E.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SAAYURI: já jen u K párkrát byla, zvláštní byl, to jo, ale obtěžující ne.
    Spíš mě štvaly jiny věci - asi dvakrát mi zrušil termín (na kterej se čekalo třeba tři měsíce) asi den předem bez teda nějaké zvláštní omluvy s tím, že mi ten termín jakože nahradí ještě před oteviračkou (což byla fakt brzká hodina). No a já jsem nějak zaspala, vím, že jsem byla na cestě, psala mu zprávy že pardon, a on mě tam nechal dojet jenom aby mi řekl, že nemá čas a že si za to můžu sama.
    A pak mi psal, že pro oba bude lepší, když si najdu jiného kadeřníka.

V tom měl teda pravdu :))
    FINSON
    FINSON --- ---
    Vůbec netuším, o čem / o kom je řeč, ale objevil jsem dnes zajímavé auditko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam