KOUDY: kdysi jsem se strasne ozrala a vyspala na naky akci s jednim panem.
radost sem z toho nemela, ale holt kdyz se dva lidi ozerou, dejou se veci, ktery si za ramecek nedaj. nak se s tim casem vyrovnas.
po peti letech sem se s timhle panem bavila nekde na vecirku a ptala se ho, jestli mu mam nalejt sklenicku. rekl, ze ne, ze na tehlech akcich nikdy nepije, ze si je chce uzit.
v tu chvili sem se sla instantne vyzvracet. my sme nebyli opili a neudelali picovinu - ja sem rozhodne nebyla ve stavu dat mu souhlas a on me jednoduse zneuzil.
nejsem ochotna jit s kuzi na trh a rozpoustat valku. navic u me to uz je davno promlceny.
ale kdyby se ke me dostalo, ze ho nekdo zaluje, jdu k soudu a svuj pribeh povim, pac to dokresli povahu danyho jedince. uz to neni jedno slovozhrzeny holcicky, ale je podporenej dalsim. a ono by se pridalo tech lidi vic, co si najednou vzpomneli.
ja mam pro tohle vzpomenuti si po dlouhy velky pochopeni, protoze ja sem pochopila, ze to nevhodny chovani kdysi nebyl nas spolecnej ulet, ale jeho planovana akce. ne nutne se mnou, ale s kymkoliv, kdo se namane.