NEI: Ja proti Martince vubec nic nemam a pokud byla jednou z pripadnych obeti, tak ma samozrejme plny pravo a moznost ze o svoji zkusenost podelit, stejne jako to udelaly holky na instagramu a stejne jako tam psalo plno holek, ze je Marek striha 15 let a nikdy s nim nemely zadnej problem, pripadne ze chapou, ze s holkama flirtuje, protoze to je kadernik a je to v pohode, pripadne ze jim to prislo nevhodny protoze mely pritele/jsou vdane, takze to flirtovani hned utly atp. Tech nazoru tam je hromada a dost se ruzni. Ja tu jen pridal jeden z dalsich, protoze vim jak to u par nyxacek bylo a vim, ze tyhle veci sly spis z jejich strany. Ne z Markovy A ZNOVU TY DEMENTE CLAVENE..timhle nijak neznevazuju nazor nebo zkusenost Martinky ci jinych holek a jak jsem psal "nezpochybnuju nejake pripadne dalsi obeti, ktere tohle nedelaly a Marek se k nim choval jakymkoliv zpusobem nevhodne.". Stejne tak bych stal za Tuile, pokud by chtela obvinit nejakyho nasilnika, kterej opiji zensky a pak vyuziva jejich momentalni slabosti. Mozna to bude lepsi psat i tucne..Ale to by pak samozrejme nekteri incelsti noumove meli malo plusiku protoze by to nemohli otacet jak potrebujou.