• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HANNA
    HANNA --- ---
    KOUDY: To, co píšeš, ale zároveň paradoxně dokresluje obraz o té kauze a dané osobě. Poskytovat službu za sexuální protislužbu je snad v první řadě naprosto neprofesionální, neetické a potenciálně zneužitelné, i když je tam konsent. Určitě bych neřekla, že ty tebou zmiňované skutečnosti na něj vrhají nějaké lepší světlo, nebo dokonce "vyvažují" ta negativni svědectví.
    ENDER
    ENDER --- ---
    SALVATOR: Mne tyhle veci smrdej jak detskej zadek..
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GRANTORINO: hele, zcela vážně, proč si generujete AIčkem něco, co už je udělaný 123.456 a rozhodně tam žádný kreativní halucinace nechcete?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Použijete-li na otření notebooku prdelní vlhčáčky značky HIPP je předmětná IT technika nejen čístá jako po použití libovolného analogického prostředku, ale navíc broskvičkově voní.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    hledala jsem na první dobrou mapu middle east a vyhodilo mi to tohle, vytvořeno AI no tak hlavně, že je to obrázek zadarmo :DDD

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    DRACONIK: desky, desky... ale já, než jsem si přečetla jméno autora, jsem na knize nahoře četla "Diamantoví tučňáci" místo "Dharmoví tuláci", a už jdu fakt spát.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Tak jsem právě vybalil svoje desky co jsem si za posledních plus minus deset, patnáct let nakoupil. Poctivě jsem si každou zapsal do tabulky, vyfotil a brzo snad převedu i na discogs. Skončil jsem na čísle 169. Můžete mi někdo říct kam ty desky zmizely?
    Se pak žena doma nesmí divit že chci koupit každou desku co vidim. Přece to nemůže zůstat takhle prázdný!

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    potěšilo mě, že jsme s pubošem dneska zvládli vrátit 10 párů lyži s botama (což je fakt hrozně moc, když se to má odnést byť i jen z auta přes budovu), takže si tento posezónní úkol můžu ze svého mentálního seznamu odškrtnout :-)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    LUSINDA: Hele nikdo nejsme dokonalej, já jsem taky držka, ale ten týpek je jasnej od prvního pohledu co jsem viděl jeho fotku... Hned se mě vybavil mr. slizoun z Human Traffic

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KARLOSK: tyjo já čekala nejakeho neodolatelného krasavce.......hm tak zase nic.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Nevím co tady řešíte a mažete příspěvky. Ať každej ví, že nějakej Marek Syřiště aka ID Kenzo z nyxu je posraný prase. Ten by neměl mít už možnost si ani zastřihnout ani chlupy na koulích... Hnus vole.
    Potěšilo, že se takovej prasák odhalil...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    IOM_NUKSO: Nereaguj na něj, on je jen (hodně špatná) attention whore.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    OCTOPUSS: mne neslo o to byt obet, ale o devalvaco slova (a v tomto pripade i prilis velke obvineni nekoho druheho). Stejne jako se devalvuje traua, deprese atd. Je to devalvace utrpeni, z vaseho pohledu to delam ja, z meho to delate vy.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEI: to vidim tu validaci...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GREATDRAKE: A jsme zpátky na správných kolejích. 45k přeplatek na zálohách.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    LUCIASHECK: a za mne je hnus nazyvat obe veci stejnym slovem, proto jsem pouzila vyraz nechtenej sex. Smazala jsem to, protoze jsem si uvedomila, ze budu jen napadena.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    84k přeplatek na daních.
    NEI
    NEI --- ---
    IOM_NUKSO: Já jsem ti chtěla napsat ať to radši smažeš.
    V těhle případech musíš validovat vnímání situace všech, nesrovnávat to se svou osobní zkušeností, ta bude vždycky jiná.
    Luciasheck na tom štvou tvoje řekněme že "zvláštní" názory, ne ty jako člověk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam