• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Potěšilo mě, že s hejtem na sexistický vypatlance Angry Beards se mnou souhlasí stovky lidí, čekal sem větší průser :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšilo, že Audixol funguje fakt parádně.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANTICLOVEK: trošku jo, ale fakt mě potěšily, "I'm tired of this fucking shit" si pozpěvuju od tý doby, co sem to objevil :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    DRAGON: tos docela zabřednul do AI části internetu:)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    HRAFNAIN: jsem si říkala, že tam jsou nějací mladí :)
    Orbital & Sleaford Mods - Dirty Rat (Official Video)
    https://youtu.be/4FM7XeaSO0M?is=MmfyiJzzDTHGQ0V7
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Potěšilo mě, že po dvou měsících dorazila zásilka z Pobaltí. Když jsem viděla, jak s tím ten chlap z DPD zachází, raději jsem rozbalování natáčela, abychom měli doklad pro reklamaci. Ale dobrý. Vevnitř místo hromádky třísek a elektronek byla krásná vintage hudební krabice na nožičkách. Aneb, jak praví mladší dcera, "mámo, brácha má další věc, na které dělá hlasitý zvuky!"
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Sleaford Mods, furt a čim dál tim víc

The Prodigy feat. Sleaford Mods - "Ibiza" (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=qbxUQsJHIuU
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    dostat od kámoše kód na 45 procentní slevy bez expirace na kompletní cyklo výživu a doplňky stravy, gely, bary, isotonicy atd je fakt totální pecka, díky Robine Hoode :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BLOWUP: tak prej ho vyhral Ari Hodara z Francie, no :-) Ale zase tech mejch 100 Euro jde na podporu vyzkumu Alzheimera, coz je taky OK.
    NEI
    NEI --- ---
    Ráno mi popřála paní ve vlaku pěkný den a opravdu mám zatím pěkný den.

Buďme na ostatní kolem nás milí, když to jde! :]
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Konečně kvalitní internetový obsah.

RUTHER
    RUTHER --- ---
    Clever a Smart: Smekáč Pápěrka
    Clever a Smart: Smekáč Pápěrka - Francisco Ibanez | Knihy Dobrovský
    https://1url.cz/We23q
    V šestém díle kultovní španělské komiksové série stanou Clever a Smart tváří v tvář lupiči, který má doslova pod čepicí. Smekáč Pápěrka je sice neduživec, ale hučka, z níž snadno vytáhne bombu, vrtuli nebo tygra, přece jen člověku leccos vynahradí... Tohle bude jízda, tak si držte klobouky a našim agentům palce!
    A jako nášup vás čeká pět krátkých původních epizod.

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    OMNIHASH: Tak ještě se můžeme třeba ptaát, jak a kde musíš hledat aby ti to "na první dobrou" našlo tenhle AI paskvil.

je to absolutně krystalickej attention whoring ;)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GRANTORINO: mno snad si radši zašukej, jestli tě jedna otázka vytočila tak, že z toho bylo sedm nadávek na dvou řádkách... ne všechno na internetech jsou urážky, tohle byla čistě profesionální zvědavost.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OMNIHASH: jsem to sem dala jako kuriozitu a ty z toho chceš udělat mansplaining. Už pokračovat nehodlám v téhle idiotské debatě...krypl fajt, na to mám dneska příliš den nicnedělání, radši budu šukat, pa ❤️
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GRANTORINO: a to je přesně ten moment, kdy my z toho bouchne hlava, chceš něco ověřit na místě, kde je k dispozici 5.000.000 různejch map Středního východu od fotek z ISS po distribuci ovčích plemen v 16. století, a místo toho si vygeneruješ vlastní, která je uplně náhodně a blbě... dostávám z toho pocity jako tahle paní pokaždý, když to někoho pozoruju udělat.

Happy 4 years of the square hole
    https://youtube.com/shorts/dmohsez6fck?si=pJMobSDaGYmhxyVY
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ENDER: čuchej k nim před použitím, tehdy dominuje ona ovocná vůně.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam