• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Viz Novinove titulky: Pacient psychiatricke lecebny se choval jako blazen, musela zasahnout policie.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ADAMBERNAU: mohli by tu fosilii udelat cestnym (lol) prezidentem SPD
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BLOWUP: to uplne nefunguje, me ted nahani nejaka investicni skupina smejdu z plzne a uz tocej desaty telefoni cislo kterymu akorat o jedna zvysuji cislo na konci. tady musim zaklepat ze muj android u vsech techto hovoru rovnou varuje ze asi spam a zatim se nesekl.
    NEI
    NEI --- ---
    Na Karláku na příjmu zněl ten člověk jak fotbalovej trenér.
    Neumím si představit kdybych byla v ohrožení života.
    Pak nemají mít ostatní lidé z nemocnic strach a nevěřit doktorům.
    Ale zase to není úplně jeho chyba že je asi vyhořelej a neumí komunikovat, má prostě moc práce, personálu je málo, služby jsou dlouhý.
    NEI
    NEI --- ---
    Tak ve čtvrtek v 14:00 nastupuju do Bohnic. Jsem moc vděčná.
    Držte mi palce ať se dostanu do programu elektrošoků.

Dokonale bizarní co mi dokáže udělat radost.
    ENDER
    ENDER --- ---
    STINKY: Plkaci a bez cenzury... Nyx ma jeste druhe pobavilo auditko, kde je to asi blizsi tomu co hledas.
    STINKY
    STINKY --- ---
    HAR4NT: všiml jste si, že tohle je auditko co vás pobavilo a nikolik vysvětujeme poněkkud zavádějící bonmoty ani zneftipňujeme vtipné hlášky?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLOWUP: Blokuju je poté, co ten hovor přijmu a zjistím, co jsou zač.
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    Potesilo mne hlavne, kdo to nasel, a to je clovek, se kterym jsem v polovine devadesatych let chodil do geologickeho krouzku do DDM na Smichove a od te doby se s nim uz bohuzel nevidel. Z krouzku byl z nas zdaleka nejlepsi a o paleontologii mel nejvetsi zajem; stejne ale, kdo by rekl, ze jednou se bude po nem jmenovat fosilie.

Unikátní nález. Při ražbě metra D objevili fosilii neznámého členovce z prvohor – Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/unikatni-nalez-pri-razbe-metra-d-objevili-fosilii-neznameho-clenovce-z-prvohor/r~aaa29e4a84a47f0d23686ea8b26e57b4/
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FINSON: ja tim myslel zablokovat u sebe v telefonu, ja je taky nikde nehlasim.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Prší!!!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    HAR4NT: Ale pobavilo, takže ontopic
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    STINKY: imho Borgiove byli z Benatek, kdezto Miki a Leo z Florencie (stejne jako rod Medici, nepomotalo se to nekde?)..

to teda semsi musel overit, nesypu z rukavu takovy detaily, ale nechtelo se mi verit, ze by delali pro takovy curaky, to by ta renesance byla mnohem vic do zlata a kozesin a zlatejch napisu BORGIA

a Italii urcite nevladli, ta vznikla az tak 350 let pozdejc
    STINKY
    STINKY --- ---
    V Itálii během třiceti let vlády Borgiů byly války, teror, vraždy, krveprolití. Ale dali světu Michelangela, Leonarda da Vinciho a renesanci. Ve Švýcarsku se k sobě chovali jako bratři. Měli pět set let demokracie a míru, a co vymysleli? Kukačkové hodiny.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Tady jsou obcas neuveritelne otresny veci

Gramohit 1963 - 1968
    https://youtu.be/aOu2Jf3I6Bc?si=Gjad89WPzEHX5D0T
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Ze to dnes dopadlo dobre a me spadl obrovskej kamen ze srdce....uff. Tak a ted se jdu oslavne zhulit na slunicko:-D
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Mi telefon tak nějak umlčuje neznáme čísla, vlastně skoro každé číslo je neznáme
    FINSON
    FINSON --- ---
    HAR4NT: Ach tak. No děkuji za snahu 😁
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mám aplikaci WhoCallsMe a hodně to snižuje počet komerčních a spamových hovorů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam