• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    _ANT_: Kdo nebrečí, málo dřepoval.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    MAR_TINA: brecet se mi po treninku chce vetsinou az druhej den
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já dneska přežila svůj třetí cyklistický kroužek ale prvně se mi nechtělo zvracet nebo brečet a mám dobrej pocit.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Když ještě disneyovky bývaly sranda. Se tu u toho gebím jak debža. Zvuk naprosto nutný.

Donald Duck: Don Donald 1937
    https://www.youtube.com/watch?v=ZphmqfeDBJs
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    _ANT_: Z prvniho kruhace jsem mel uplne stejne pocity :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že v červenci přijede do Prahy Oliver Tree a že je jeho nový album fakt super.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    SAMOUT: nebýt tvého příspěvku, tak žiju v domnění, že _ANT_ je čerstvá řidička
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    KOUDY: cetla jsem blinkat a neprislo mi to zas tak divny
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    _ANT_: Nejdriv me napadlo, co je na kruhovym objezdu slozityho, ale pak jsem si poposedl 🤦😀.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    Potěšila mě včerejší supervize s kolegy. Mám radost, že jsme znovu vytvořili silnej a dobře spletenej svazek a přestali si navzájem poměřovat ramena.

A dneska mě hrozně potešila klientka, která na poslední chvíli vybrala smrtelně ostrou zatáčku a rozhodla se, alespoň na čas zastavit, a jet chvíli klidnym tempem po rovině.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    _ANT_: Dulezity je blikat pred odbocenim :)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Prezila jsem svuj prvni kruhac v zivote.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Positive duck. Už několikrát.
    A taky poslouchám Dům v blankytném moři a osciluju mezi záchvaty smíchu a záchvaty rozněžnělosti.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    KARLOSK: oprava : jsou fajn, ale ne, kdyz je jich plnej vlak, ze uz z nadrazi Bubny musej lidi stat v ulicce (moje aktualni situace) a jeste posloucham rozpravu o podvozcich tramvaji a cucham zvetraly pivo nejakyho sotouskyho strejce... :-/
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    PREKOTKA: a mimochodem je to dost dobrej bubenik. Aktualne Florenc :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Prave jsem asi po sto letech potkala bratranka a prohodila s nim par slov. Dejou se mi hrozny sracky, ale mam pocit, ze me vraci zpatky k rodine. Nekdy zajdem na pokec a to i s tatou. Toho jsem nevidela jeste dyl. Vsechno ma svuj smysl
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ADELHAIDA: hravali jsme s zenou a dcerou, a musim rict ze ukocirovat ty dve lstive a mazane potvory tak aby se mi aspon ramcove obrysove drzely v pribehu kterej jsem vymyslel a udrzet je v mantinelech variant vyvoje dobrodruzstvi se kteryma jsem pocital, nebylo vubec jednoduchy :)
    mozna cas to zkusit znova, jelikoz dceri bude osmnact, mohlo by me to konecne dostat to doho vytouzeneho blazince kde si budu malovat a delat hrnky z hliny :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nekdo mi za barakem na zahrade venci morcata. to jejich hvizdani mi generuje lehce polodementni usmev na tvari :D
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Potěšilo mne, že děti bavil "dračák", co jsme hráli na výletě a že díky tomu bez keců ušly 12 km. Pobavil mne muž jako pán jeskyně a syn (5 let), který byl nejlepší a nejautentičtější barbar válečník, jakého jsem kdy viděla v akci. Všude se hrnul první a do všeho mlátil obouruční sekerou a vůbec měl ten správnej barbarsko-válečnickej-dračákovskej vibe.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    konecne prsi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam