• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    Potěšila mě včerejší supervize s kolegy. Mám radost, že jsme znovu vytvořili silnej a dobře spletenej svazek a přestali si navzájem poměřovat ramena.

A dneska mě hrozně potešila klientka, která na poslední chvíli vybrala smrtelně ostrou zatáčku a rozhodla se, alespoň na čas zastavit, a jet chvíli klidnym tempem po rovině.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    _ANT_: Dulezity je blikat pred odbocenim :)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Prezila jsem svuj prvni kruhac v zivote.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Positive duck. Už několikrát.
    A taky poslouchám Dům v blankytném moři a osciluju mezi záchvaty smíchu a záchvaty rozněžnělosti.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    KARLOSK: oprava : jsou fajn, ale ne, kdyz je jich plnej vlak, ze uz z nadrazi Bubny musej lidi stat v ulicce (moje aktualni situace) a jeste posloucham rozpravu o podvozcich tramvaji a cucham zvetraly pivo nejakyho sotouskyho strejce... :-/
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    PREKOTKA: a mimochodem je to dost dobrej bubenik. Aktualne Florenc :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Prave jsem asi po sto letech potkala bratranka a prohodila s nim par slov. Dejou se mi hrozny sracky, ale mam pocit, ze me vraci zpatky k rodine. Nekdy zajdem na pokec a to i s tatou. Toho jsem nevidela jeste dyl. Vsechno ma svuj smysl
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ADELHAIDA: hravali jsme s zenou a dcerou, a musim rict ze ukocirovat ty dve lstive a mazane potvory tak aby se mi aspon ramcove obrysove drzely v pribehu kterej jsem vymyslel a udrzet je v mantinelech variant vyvoje dobrodruzstvi se kteryma jsem pocital, nebylo vubec jednoduchy :)
    mozna cas to zkusit znova, jelikoz dceri bude osmnact, mohlo by me to konecne dostat to doho vytouzeneho blazince kde si budu malovat a delat hrnky z hliny :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nekdo mi za barakem na zahrade venci morcata. to jejich hvizdani mi generuje lehce polodementni usmev na tvari :D
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Potěšilo mne, že děti bavil "dračák", co jsme hráli na výletě a že díky tomu bez keců ušly 12 km. Pobavil mne muž jako pán jeskyně a syn (5 let), který byl nejlepší a nejautentičtější barbar válečník, jakého jsem kdy viděla v akci. Všude se hrnul první a do všeho mlátil obouruční sekerou a vůbec měl ten správnej barbarsko-válečnickej-dračákovskej vibe.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    konecne prsi
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    Opet Zdenda Ano sefe.

Takze nemuzu mit vlastni nazor?

Muzete, ale nerikejte mi ho 🤴
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    RIVEEK: Dokaď nelezou na návěstidla a neřežou stromy, tak fajn :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Jaká je letos nadúroda šotoušů.
    Jak cestuju výhradně vlakem, potkávám je vždycky - ale letos je jich fakt hodně. Děcka i postarší páprdové, minimálně ve dvou, nadšeně diskutující, často s retro foťáky, stativy, v tématickejch tričkách... Jsou fajn. Fandím jim.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ERRTU: Cože, ty nesedíš na balíku peněz s kterým nevíš co by, a nečekáš na spásný telefonát, který ti ukáže cestu k dluhopisům do dřeva? :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Viz Novinove titulky: Pacient psychiatricke lecebny se choval jako blazen, musela zasahnout policie.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ADAMBERNAU: mohli by tu fosilii udelat cestnym (lol) prezidentem SPD
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BLOWUP: to uplne nefunguje, me ted nahani nejaka investicni skupina smejdu z plzne a uz tocej desaty telefoni cislo kterymu akorat o jedna zvysuji cislo na konci. tady musim zaklepat ze muj android u vsech techto hovoru rovnou varuje ze asi spam a zatim se nesekl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam