• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    SUCZKER:

Může se o někom říct, že je blbej jak pštros?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Konečně! Jsem hipster! Hantaviru jsem se bála už asi před patnácti lety, když mi jednou připadalo jako dobrý nápad zachránit mládě myšice malooké, které za dva dny pošlo.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    ADELHAIDA: do kalorických tabulek se vešel .)))
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Kosatce a frézie

ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    LISKAAUDREY: Teď musí přijít někdo, kdo ti řekne, kolik v tom bylo cukru:-D
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    třičtvrtě kila melounu na svačinu.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    To musím někdy vyzkoušet (jo, sousedi chovají párek pštrosů):

_
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a taky me potesilo, kdyz rekl: "vy mate fakt smulu" kdyz zjistil minulost tech brejli (menil sem je uz jednou za jiny) diky! ja to rikam celej zivot! :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAR4NT: 15 minut autem od kremnice..

Ale uz doslo k posunu v mysleni a pristi rok pry bude teambuilding v cechach :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ENDER: omg kde se nachazi Horní Štubné??
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: a ted mi volal na zpatek! prej si mam skocit do prodejny a vybrat obroucky jaky chci a on mi to predela! :O
    ACKO
    ACKO --- ---
    po dlouhé době jsem si udělala zapečené těstoviny a jsou straně dobrý, obyčejný domácí jídlo je nejlepší
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    odjistenou flintu cistim rad, cistim rad...ehh! cistil sem si v prci brejle! jelikoz byly mokry, tak sem je chytnul za ty packy a lehce s nima zamaval a pritom mi pulka jedny ty packy zustala v ruce :/
    volal sem na reklamace a pan na druhym konci uplne nejvic napomocnej, ochotnej, empatickej!! cumim jak pero z gauce a navic to budu mit cely zadarmo :O

jediny co, ze rikal, ze se to bohuzel stava a ze uz tam ma posledni, ktery mi muze vymenit. takze az se mi to za par let stane znovu, tak asi smula :/
    dozivotni zaruka prej. tak to nevim jak to pak bude :)

ENDER
    ENDER --- ---
    Zjistil jsem jak se dostanu z kremnice do prahy, aniz bych stravil ve vlaku 9 hodin! Ted jen musi jet kolega, aby me hodil do horni stubne autem! V nejhorsim pujdu na stopa..
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dneska o přestávce na divadle (Pan Theodor Mundstock) mě pobavila hláška "Doufám že druhá půlka bude trochu veselejší"
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Po dlouhý době jsem byla v divadle s mámou. Potěšilo hodně.
    A samotný divadlo teda taky :)
    JON
    JON --- ---
    Dneska cestou z Karlina jsem se na motorce zasekl U Bulhara - semafor na odboceni doleva smerem na Churchilak byl tvrdosijne cerveny vic jak 5 cyklu - za mnou jsem videl minimalne dve 135 a frontu az doprdele. Pak uz jsem to nevydrzel a kdyz blikla zelena dolu smerem k Masarycce, tak jsem jel tam, obratil to tam, pockal na semaforech, a kdyz jsem projizdel okolo nahoru, este porad tam vsichni stali. Prahou na motorce FTW.

Snad tam nejsou do ted :-(
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    SALVATOR: 🖤
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    To malý vlkodlačí škvrně si začíná číst potají pod peřinou. Bohužel je teda nemehlo, takže se praštilo knížkou do pusy a pak začalo řvát, takže samo sebe profláklo. Tak sem musel zakročit a naoko hudrovat, ale mám z toho radost.
    FAITH
    FAITH --- ---
    LUCIASHECK: A pritom je to jednoznacne chouda (ironicky od vtedy, co sme s kolegami robili pre holandanov)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam