• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MATEEJ: Inu svět starých vyčpělých mužů, kterým už moc nestojí, tak za to určitě může woke

Tyhle jejich dedukce se cyklicky vrací, když už společnost dojde do fáze, když už je to moc velká kravina, tak si najdou něco jinýho.

Před pár lety bys od těhle starců poslouchal jak se "zvedá" počet homosexuálů, lidi se prostě rozhodujou bejt homosexuálové protože je to moderní, když už tuhle sračku opakuje jenom ten největší low tak přijodu s "mladý lidi jsou dneska levicový trasořitky tak si vymejšlej psychický problémy", občas to proloží mladejma lidma kterejm se nechce makat a když už seš fakt v pyče tak tam strčíš jinej joe rogan shit.

Je to jeden ze způsobů jak se vyrovnávat s tím, že po tobě už netoužej dvacetiletý holky a dvacetiletejm klukům jsou v prdeli tvý příběhy o tom jak tě vojel lampasák když sis blbě složil košili.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MATEEJ: auditka zasvecena nenavideni zen a mladych? Hm. Ty pocitam taky mas radost ze ty terapie bude platit pojistovna.

Me ta korelace potreby psychoterapie s levicovym nastavenim nejdriv dost prekvapila, ale pri hlubsim zamysleni to vlastne dost dava smysl. Ale to tady diskutovat asi radsi nebudeme :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    BLOWUP: Ten rozhovor je naprosto příšernej, ten doktor je všechno, jen ne objektivní, a řada jeho prohlášení v tom rozhovoru jsou bláboly, zejména pokud jsou řečené takhle reduktivně (např. "Člověk nepotřebuje terapeutickou pomoc při smutku a soudním sporu.") A zbytek možná vychází z pozorování reality ("terapeutických diagnóz přibývá..."), ale analýza příčin je zcestná ("... a můžou za to mladé, levicově smýšlející ženy, protože nejsou ochotné přijmout petersonovské "life is a bitch so you must get tough" ").

A vyloženě mě netěší, že takové nesmysly (ještě navíc užité jako argument) taháš mimo audítka zasvěcená nenávidění žen a mladých.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AXTHEB: chvalim :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOUDY: Nejsem pravicově smýšlející :) Nějakou už mám za sebou a nějakou ještě plánuji.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AXTHEB: takze ty jako starsi pravicove smyslejici muz vyhledavas nebo nevyhledavas terapii?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PREKOTKA: Ukázalo se, že lidí, kteří potřebují terapii, je mnohem víc než se předpokládalo a docházejí kapacity kvalitních terapeutů, přestože některé skupiny (např. starší pravicově smýšlející muži) zdaleka nevyhledávají terapii tak často, jak by bylo zapotřebí.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ADELHAIDA: Strucne receno, vede to k tomu ze nektery "modni diagnozy" vyrostly skokove o nekolik tisic procent, takze ti kdo opravdu na nejakou terapii jsou odkazani maji problem najit dobryho (nebo vubec nejakyho) terapeuta. Ta kvantita proste vede ke klesajici kvalite, najednou se uzivej i existence ktery spis skodej nez pomahaj atd.

Kdysi jsem sem postoval celkem zajimavej rozhovor s jednim terapeutem kterej to docela detailne rozebiral, dam to sem znovu.

ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    BLOWUP: Jaký jsou dopady?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PREKOTKA: nevim, jestli te ty dopady po par letech budou taky tak tesit - ale treba to u vas probehne jinak nez vsude jinde.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    LBC cytologie na jednicku a vsechny ostatni testy taky. Uffff, jsem kazdej rok v tuhle dobu uplne v hysterii, jak to tentokrat dopadne. Dekuju, dekuju!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jojojo!
    Zlom v léčbě depresí a úzkostí. Od letoška pojišťovny plně hradí on-line psychoterapii - Zdravotnický deník
    https://www.zdravotnickydenik.cz/2026/05/lecba-depresi-a-uzkosti-pojistovny-hradi-on-line-psychoterapii/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Konecne :)

Tropy na obzoru. Do Evropy míří teplý vzduch z Afriky - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/pocasi-tropy-na-obzoru-do-evropy-miri-teply-vzduch-z-afriky-40578738
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    Automechanik mi vyměnil převodovku a spojku, ošetřil rez a udělal technickou mé pracovní Felicie. Chce po mě 4600 Kč. Boží.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    70+ paní co měla stříbrný vlasy do pasu a křivák. Hodně ve stylu.
    VIDA
    VIDA --- ---
    SIR_PROMOE: Jako jo, 30 kliků v 76 letech, to je impresivní.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    VIDA: ja bych teda, byl potesen vedet kolik otec udela kliku tak pro zajimavost 😃
    VIDA
    VIDA --- ---
    Pobavila rodinná pouta: kolik otec udělá kliků, to mi hlásí docela pravidelně. Ale že je už několik let rozvedenej, to dneska prozradil jen tak mezi řečí. ¯\_(ツ)_/¯
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Aaaaa tohle ani nevim do kterého auditka dát :D

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ARGANNAH: To musím kategoricky popřít. A ta částka taky nesedí.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    SEKELLE: "Salvator love Dalí" is the new "Jesus fucking Christ"?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam