• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    MATEEJ: cakani barvy na obrazy a blokada silnic (pokud tedy nejde o nejakou formu partyzanske valky proti okupantovi) mi neprijde jako aktivni nastaveni zamereny na tvorbu nejake pridane hodnoty (zbozi, sluzeb, you name it). Spis jako aktivni rvani a vyhrozovani rozkopanim babovicky, pokud nebude po jejich.

No nic, vyprovodim se sam :-)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Na stará kolena jsem si pořídila AirPods, dobrý nápad! A právě se mi je podařilo spárovat i s tv, super věc! Teď jde o to, co mi na to řeknou na foniatrii, nosím sluchadlo kvůli 48% ztrátě sluchu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    OMNIHASH: Nebo jsi AI bot a ani o tom nevis. Zkusim zakladni otazku na urceni lidstvi: "Pamatuje si jak jsi prisel na svet a prvni rok sveho zivota?" Vsichni lidi to maji nesmazatelne zapsane do pameti...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    reddit zavedl AI kontrolu příspěvků, a evidentně to nedává můj sarkasmus, už mám asi pátej ban za náhodný sousloví, který jsou na nějakým interním blacklistu
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    BLOWUP: "levicový ženský jsou úplně gaga i přes terapie několikrát tejdně" :) aha, jasně :D
    STINKY
    STINKY --- ---
    Výborné také je, jak nezapomene vždy zopakovat jak se má ve Švajcu skvěle, zatímco je 24/7 na Nyxu a plní to tady těmi toxickými bláboly.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    MAR_TINA: tak tak. Pardon, jestli to nešlo vyčíst hned. Jsem se levičácky nechala strhnout emocema :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PREKOTKA: aha takže si nemyslela nízký výskyt narciců, ale nízký výsyt diagnostikovaných, protože nikam nejdou, protože jim to vyhovuje. To už mi dává smysl.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    MAR_TINA: tak je obecně známej fakt, že narcis má jen málo sebereflexe. On nemá problém, má ho okolí, takže není důvod, aby hledal terapii. Takže bych řekla, že to neví pan terapeut. Každopádně bych řekla (a to se jen domnívám) že narcistická porucha bude problém hlavně těch pravicových bílých mužů :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PREKOTKA: a neví to on nebo to není prozkoumané?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Tak, jako sorry, ale když terapeut neví, proč se diagnóza narcismu, narozdíl od jiných diagnóz, nevyskytuje častěji, tak pro mě jaksi jeho slova nemají žádný význam.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    BLOWUP: Nespočet levicových revolucí, které se během 20. století prohnaly (nejen) Evropou, poměrně jasně svědčí o tom, že levicoví jedinci mají ve vztahu k životu velmi aktivní nastavení (o různých blokádách silnic, cákání barvy na obrazy, sabotážích továren apod. nemluvě). Líčení levice jako líné, pasivní skupiny, která jen čeká s otevřenou rukou, je stejný nesmysl, jako přesvědčení o neviditelné ruce trhu, která je tou jedinou funkční a správnou regulací všeho (a pravděpodobně oboje vychází ze stejných názorových stanovisek a má plnit stejný propagandistický účel).
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    a co teprv taková ženská na lavici..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LISKAAUDREY: Právě že nic, což některejm jedincům ale pořád nějak nedochází.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    SITH: co je špatný na levici a ženách?
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Achjo, dneska jsem taková pubertální, vyprovodim se sama

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BLOWUP: Nikoliv, schopnost "si na neco co sam nezvlada nebo co nekdo jinej zvladne mnohem lip najmout nekoho kdo mu s tim pomuze" nezávisí na inteligenci.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SITH: zkus si vygooglit vyznam slova statistika ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    AXTHEB: To je spis problem nas muzu obecne, nejenom co se tyce psychickejch problemu, ale treba zdravotnich vubec. Jak casto chodis na preventivni prohlidky? Ja podle typu prohlidky jednou za sest mesicu az jednou za dva roky;-)

Nicmene, ta tvoje mirne nudne stereotypicka vypoved nezohlednuje, ze je mozny oboji: mit k zivotu aktivni nastaveni a snazit se stavet k problemum celem, a teprve kdyz je jasny ze to jinak nejde (treba u tech tezkejch diagnoz) si tu pomoc jit hledat. Ona je to trochu funkce zavisla na inteligenci, protoze inteligentni clovek nema i jinak problem si na neco co sam nezvlada nebo co nekdo jinej zvladne mnohem lip najmout nekoho kdo mu s tim pomuze, jenom hlupak si mysli ze vsechno musi udelat sam.

Me osobne na tom celym pobavilo i to, ze ty levicovy zensky ktery tvorej hlavni klientelu tech modnich diagnoz (udajne si primo chodej s pranim, jakou diagnozu jim ma psychoterapeut vystavit) nakonec ale nepusobej tak, ze by clovek mel pocit ze jsou na tom diky ty odborny pomoci psychicky lip nez my zapskly pravicaci.

Ja nejsem odbornik a sleduju to tema spis z vseobecny zvedavosti, ale mohl bych ted vyjmenovat padesat lidi ktery z okoli znam a vsichni by tomuhle schematu odpovidali: pravicovi kamaradi jsou naprosto uvolneny a v pohode - castecne i presto ze jsou konfrontovany s opravdovejma problemama - a levicovy zensky jsou uplne gaga i pres terapie nekolikrat tejdne. Zajimavy, neni liz pravda?
    SITH
    SITH --- ---
    já tleskám té sociální nemoci na všechno napasovat levičáky a ženský. To chce už opravdu velké nasazení v tomhle setrvávat několik let
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam