• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    XARGH
    XARGH --- ---
    R_U_SIRIOUS: Metalliky??
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Koncert byl jako obvykle hlasitý a zaznamenaly ho i seismografy. Slezské planetárium k tomu nyní vydalo prohlášení: „Koncert Metalliky se ukázal být událostí, kterou pocítili nejen fanoušci u pódia. Intenzitu zvuku a reakci publika zaznamenala seismologická stanice v nedalekém Slezském vědeckém parku. Vibrace doslova uvedly zemi do pohybu. To je skutečná síla metalu.“

Koncert Metalliky v Polsku otřásl zemí - Novinky https://share.google/KjIPKErJwoXh5WOXV
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MAR_TINA: o svinibrodske zelene mlel Rychlonozka, kdyz natirali nejakou pramici:)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Potěšilo, že existuje něco jako https://nocard.cz/ díky kterýmu nemusíš mít milion kartiček a dostaneš v obchodě normální cenu.
    JONY
    JONY --- ---
    Citát pro dnešní den:

„Nepište mi a pokud možno nepište vůbec,“ nekompromisně utíná svou korespondenci s Járou Cimrmanem Ladislav Stroupežnický.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JONY: ukaz mi ptosimte alespon pet mejch obdivnejch prispevku babise nebo piratu a ti zaplatim profesionalku at ti naplaca na holou :). To ze jsem pred deseti lety napsal ze Babis je se dvoji manzelkou narozdil od Zemana a jeho zejy na zahranicnich cestach alespon trochu reprezentativni a nedela takovou ostudu neni obdiv :)
    JONY
    JONY --- ---
    Kouďas naráží na to, že nemá rád, když mu nyxáci připomínají dobu, kdy psal obdivné příspěvky o Babišovi. No, nedivím se mu. :-)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    HWLLFFRDD: A mě bude někdo hrotit, že jsem nácek... LOL
    Někteří lidé jsou prostě jednodušší a neschopní přiznat vlastní chybu...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JONY: presne tak. Stejne jako treba tvoje lzi o Babisovi :)
    JONY
    JONY --- ---
    Tak když jsme u těch screenshotů co stojí za to uložit, tak by myslím neměl zůstat opominut tento klenot z dnešního dopoledne.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    To jsem netusil, ze kdyz ve triceti nazvu americany vopicema a cechy prasatama tak to bude za deset let rasismus. O amicich si teda to, ze jsou tlupoidni opice, ktery jsou ochotny za banan udelat cokoliv co jim vudce smecky prikaze - viz zvoleni Trumpa - myslim furt a o cesich, kteri neumej pouzivat deodorant a antiperspirant a porad to jsou z velke casti smradlava prasata myslim taky furt. Cest vyjimkam samozrejme!

Karlosi/lsdmassacre je mi lito, ale tak dlouho ses choval jako curak az si proste narazil do zdi..dalsi to ceka hned jak se vratim domu z dilny a od zitra uz bude zase klid a mir. Tri dny nastavovani zrcadla staci a premiovky je fur dost. Nunu :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    "Koudy vítej, tady máš banán ty vopičáku" is one of the classics, neboť přímo navazuje na kausu, kdy vyplul na povrch příspěvek z roku raz dva, kde mladý, pouhopouze 30letý Koudy, přizvukuje primitivnímu rasismu Filipu "DolphSeagal" Turkovi, a nachází se v antirasistickém auditku. Řekněme že se toto moderátoské rozhodnutí nesetkalo s nepochopením. Reciproční ban do ISM, Meeee kozičky a Kočkoimages je daň, kterou jsem za to ochoten nést.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    KARLOSK: lol, se divim že s takovym insecure egem neni vládním zmocněncem pro manosféru nebo tak něco...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HAR4NT: asi pet. Rozhodne min nez tady ti brecici vontove, kteri ziji v prestave ze sikanovat muzou a nikdo jim to nevrati :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: kolik mas takovejch screenshotu za ty roky tady? a ukladas si i pochvaly?:-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jakoze vy neco muzete delat me ale kdyz to udelam ja vam tak zas brecite po pulce nyxu. Lol!..fuck around…find out :*
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jezismarja prestante uz konecne porad fnukat. Zacal s tim halfprd a dalsi. Ja se jen ucim od nejlepsich :). Do klubu epoxidovy kostky stejne nacek karlosk chodit nepotrebuje. Jdete radsi ven. Je tam hezky :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam