• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    AXTHEB: Ne, ale cekal jsem to :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    THAIGRR: takže pětibába je dva a půl litru?
    :)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    AXTHEB: bába je Boženka
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JESTEDMAN: pětibába je pade, pětikilo, nebo pětilitr?
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Přísahám, že za to nemůžu (2025) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1703542-prisaham-ze-za-to-nemuzu/prehled/

Strašně ale strašně moc tenhle film včera v Oku :)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    GLOBALISTA: počkej až zjistíš, že se za pětibábu dá sehnat dostačující strojek na vlasy, který vydrží pár desetiletí.... to ti pak ušetří peněz. Jen nevím, jestli ti vydrží nadšení z krátkého chlapeckého střihu :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Je čas polévky gaspacho!
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    GLOBALISTA: já to vzala strojkem a v tomhle vedru je to nejvíc.

Že prý mám hezký hezký ťapičky a mohla bych fotit OF. Dobrý no, fotit ale neumím
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    ERRTU: ale nebój, já už mám jednu vyhlídnutou :-)))
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Před dvěma měsíci jsem se vrátila ke krátkému chlapeckému střihu. Absolutní úleva, miluju to. Jak to odrůstalo, zatoužila jsem po počátečním komfortu, ale kontaktovat svou kadeřnici jsem se typicky nedokopala. Tak jsem se nechala v pátek odpoledne ostříhat v pánském holičství U Slavie, na počkání, za 260 Kč. Už dlouho jsem to chtěla zkusit, ale bála jsem se, že mě vyhodí, protože jsem holka (žena). Při víkendových teplotách jsem si gratulovala za tak prozíravé rozhodnutí :) Miluju krátký vlasy a neumím si teď představit, proč bych to ještě někdy chtěla zkoušet jinak.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LISKAAUDREY: zevlák triggered!
    uplně na mě huláká jak potřebuješ jezdící židli! neb kdo jezdící židli má, ten jezdí a bydlí.
    a to natahování se na konec te stolní desky tě bude tak moc štvát, budeš si tam odkládat věci a všechno pak bude o kousílílíneček mimo dosah... jezdící žídli!
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Konečně jsem nainstalovala psací stůl a mákla na wall gallery… jen mi došly věci a výška, takže porřebuju na blešák a štafle. :D

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Končil jsem pomalu práci pro ten den na homeoffice a šel vzbudit Limetu spící po noční (dle předešlé dohody). Nějak se mi to moc nepovedlo, protože po pár nepříliš úspěšných pokusech a další hodině jsem zjistil, že jsem vedle ní vytuhnul též.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Monty Python's World Cup Team of Philosophers
    https://youtu.be/PjV9eZzNs2g?is=SvfzoJxOJL36zxnv
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PAN_SPRCHA: Ale to ja prece nikdy netvrdil. Takze uz chapu co mi rikas, ted este proc. Sorry, sem z toho vedra nejakej vygumovanej.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SALVATOR: že je to jenom značka. Data jsou pořád ty samé co má třeba windy. Norové žádná vlastní data nemají.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    To je jedna z nejhezčích věcí, co mi kdy kdo řekl…

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PAN_SPRCHA: Obávám se, že nemluvím řečí tvého kmene. Fakt nechápu, co se mi snažíš říct.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SALVATOR: to je prostě značka jako švýcarský hodinky nebo belgická čokoláda.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Pobavil mě název "Meteožal" smutek když není takové počasí, jaké si přejeme.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PAN_SPRCHA: A když říkám, že Klara bere data od Norů, tak to snad nějak implikuje, odkud je maj Norové?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam