• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    dnes jsem úplně náhodně potkal pana Pavla Rychetského.
    naprosto automaticky jsem ho pozdravil než mi seplo o koho se jedná a že to není můj známý kterého si rychle nemůžu zařadit.
    s naprostou samozřejmostí mě mile pozdravil nazpět. velmi příjemně působící pán.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Ústavní soud by neměl existovat, zuří Turek.

Miluju brek malých dětí v dospělém těle. Chtěl si poníka, dostal si hovno s krásnou mašlí. Nice!
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Hnutí Duha podalo žaloby na Macinku a Turka kvůli údajně poškozujícím výrokům - Ekolist.cz
    https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/hnuti-duha-podalo-zaloby-na-macinku-a-turka-kvuli-udajne-poskozujicim-vyrokum?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HomeAssistant konecne ridi nasi fotovoltaiku!
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KALIBAN: sakrasmus
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Dneska jsem zjistila, že máme v práci The Internet.

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    RANDOM_NIGHT: ja to asi potrebuju vysvetlit.. co je na tom dobryho? nebo vtipnyho? asi mi v tom vedru nefunguje mozek :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Starší syn letos úspěšně odmaturoval a protože během střední zjistil, že letecký mechanik není to pravé ořechové a že ho víc baví hudba, dal si na jaře přihlášku na konzervatoř na obor "elektrická kytara," kam se taky (sice až v druhém kole, ale koho zajímaj nějaký pokusy) dostal !
    Takže budeme asi umělecky nadaná rodina - mladší kluk teď končí první rok na oboru "skladba" a dcerka, zatím ještě na základce, v rámci ZUŠ týrá prkna, co znamenají svět...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SILECIA: ja som to video videl, typ má nulovú charizmu, nevie povedať dve súvislé vety, zobral si tam ako wingmana nejakého chudáka, čo vyzeral ako Draco Malfoy z Temu krížený s Barronom Trumpom, ktorý bol navlečený v pohrebnom obleku po dedkovi. Úplná tragédia.
    ACKO
    ACKO --- ---
    SILECIA: looksmaxxing jsem teďka objevila koukám se na to, když už nechci videa se štěňátky, která se váli bahně
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    "Wow, kdes vzala tak kulatou prdel?!"

Na tohle si musím dneska vzpomenout u dřepů a deadliftu a pozítří u hipthrustu a legpressu. :D
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Když jsem telefonovala s DeSadem. Představil se mi křestním a já jsem standardně drzá, zkusil na mě text ze songu: “Víš ty kdo já jsem?”
    Pobavilo dost a baví do teď.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    SALVATOR: ..rovnou si pak přines i hrníček s pokličkou...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: Bereš objednávky na zakázky?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vcerejsi hodinova zuriva invence s jehlou a niti... a ty kapsace jsou jako nove!
    kapsy nederave, najednou udrzi i hrst minci, a neni potreba klice zaprit o mobil aby mi nepropadlo oboje :)
    urvane svy prichycene, ve vetru jiz neplandam. a ta radost s kompletiho setu knofliku...

nejsem marna svadlenka, asi si koupim stroj.
    na topole podle skal, zeleny errtu zapleskal, brekeke...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ADELHAIDA: kaaamo,tu jsem obedvala vcera i dnes! Tarator znas?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MULTICAT: Kdyžtak se stavte v Úněticích, máme krásné ochlazovací jezírko. Voda 15 stupňů, pivovar za rohem:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam