• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak retardů jako je on tam je spousty. On se zase někdo najde.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KARLOSK: mohl udělat ještě hromadu škody ANO
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MELDA: Nemám rád simulanty, no...
    MELDA
    MELDA --- ---
    KARLOSK: Kamo, fotbal sleduju od malicka, nekolik let jsem ho hral zavodne, nekolik dalsich let jen hobby. Takze jestli jsem i ja pro tebe chudy duchem, tak dobre to vedet.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    A k tomu všemu končí prokop v politice. Dneska bude krásně.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Potěšil mě výsledek té debilní zábavy pro chudé duchem. Konečně bude zase chvilku klid.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    to jak se petr pavel coby bengálský tygr se znuděným výrazem a vědomím svého metráku a půl svalů, zubů a drápů, prochází hejnem vyděšených bezbraných a zbabělých opic, které jsou zvyklé řešit všechno vřískáním, to mi děla prostě dobře.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOUDY: akorát to sem jdu dát..)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    dnes jsem úplně náhodně potkal pana Pavla Rychetského.
    naprosto automaticky jsem ho pozdravil než mi seplo o koho se jedná a že to není můj známý kterého si rychle nemůžu zařadit.
    s naprostou samozřejmostí mě mile pozdravil nazpět. velmi příjemně působící pán.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Ústavní soud by neměl existovat, zuří Turek.

Miluju brek malých dětí v dospělém těle. Chtěl si poníka, dostal si hovno s krásnou mašlí. Nice!
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Hnutí Duha podalo žaloby na Macinku a Turka kvůli údajně poškozujícím výrokům - Ekolist.cz
    https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/hnuti-duha-podalo-zaloby-na-macinku-a-turka-kvuli-udajne-poskozujicim-vyrokum?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HomeAssistant konecne ridi nasi fotovoltaiku!
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KALIBAN: sakrasmus
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Dneska jsem zjistila, že máme v práci The Internet.

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    RANDOM_NIGHT: ja to asi potrebuju vysvetlit.. co je na tom dobryho? nebo vtipnyho? asi mi v tom vedru nefunguje mozek :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Starší syn letos úspěšně odmaturoval a protože během střední zjistil, že letecký mechanik není to pravé ořechové a že ho víc baví hudba, dal si na jaře přihlášku na konzervatoř na obor "elektrická kytara," kam se taky (sice až v druhém kole, ale koho zajímaj nějaký pokusy) dostal !
    Takže budeme asi umělecky nadaná rodina - mladší kluk teď končí první rok na oboru "skladba" a dcerka, zatím ještě na základce, v rámci ZUŠ týrá prkna, co znamenají svět...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SILECIA: ja som to video videl, typ má nulovú charizmu, nevie povedať dve súvislé vety, zobral si tam ako wingmana nejakého chudáka, čo vyzeral ako Draco Malfoy z Temu krížený s Barronom Trumpom, ktorý bol navlečený v pohrebnom obleku po dedkovi. Úplná tragédia.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam