• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Speciální jednotky PPF

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    FROSTICZ: hele, platil jsem si to sám a dělala to pod licencí česká firma CaSQB.
    Jediný co by se dalo poznamenat je, že to bylo tištěný na papírech a ne někde v učebně na počítačích a že ty testy byly hodně drobným písmem s blbým řádkováním, tekže se mi to špatně četlo a z příkladů s tabulkama mi až slzely oči... A že učebna nebyla klimatizovaná a měli jsme zavřený okna, protože z venku šel kravál z ulice. Takže jsem ke konci skoro čekal, kdy tam někdo z toho dusna a horka v kombinaci se stresem omdlí...
    FROSTICZ
    FROSTICZ --- ---
    RIVEEK: Tak snad vaše firma také nešetřila s certifikací z Indie. Celá kancelář se pak bavila nad půlkou certifikátů se čtverečky místo písmen s diakritikou.

U diplomů na testování kvality to obzvláště pobaví.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: kvetakovou. ale nesmi se sidit s kminem
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MULTICAT: me stve, ze me bylo z toho horka upe soufl, tak sme to celkem prolitli :(
    ale jak rikas, bylo to pekny,zajimavy!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    "Roháč se našemu psovi zacvaknul primo do nosních direk".... Sice chudak pes, ale predstava styloveho septa z rohace, pobavila :))
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BOBESH: nejlepší pro mně byla spolupráce Demiana Kovalova v aule. Ukřižovanej Michael Jordan. No, bylo tam dost pěknejch věcí.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    puvodne jsem drzkoval ze to skoleni bude online a ne prezencni, prijde mi lepsi byt v te tride a mit tu interakci se skoliteem naprimo...
    ale! tohle je poprve co jsem fakt vdecny ze on-site skoleni melo termin az v zari.

- sedim u kompa v trenkach. jenom. nezajem (akorat si musim vzpomenout nez zapnu kameru...)
    - jsem oblozeny baterii rozlicnych napoju
    - jsem za mlhou ktera by se dala krajet, vapik bez omezeni.
    - kombinaci vetraku a zvlhcovacu vzduchu jsem si kolem stolu vytvoril uchvane proudeni vzduchu ze je tu celkem fajn.
    - na onsite skoleni by bylo divne ze si co deset minut prijde kocour pro podrbani...
    - pujdu si ohrat burtgulas nebo kvetakovou polevku?

jiz nikdy jinak!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Minulý pátek jsem byl na testech ISTQB a jupí: úspěšně splněno a už jsem mezinárodně certifikovanej !
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: a včera přišel ježek! náš komunitní, chodí po zahradách v naší ulici, rád chrápe u nás pod zahradním domečkem, ale už jsem ho nějakou dobu neviděla, tak jsem ráda, že je v pořádku :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    dnes vysel v jednech novinach ktere ctu rozhovor s filosofem Hanno Sauerem z university v Utrechtu. Vysla mu kniha o spolecenskem statusu, jmenuje se "Trida" a ten rozhovor je - alespon pro me - velmi zabavny.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    MATEEJ: jj. nejaky ty diplomky no
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    BOBESH: Oko bouře?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ze me vcera kamos vytahl do avu na vystavu! sice sem byl upe mimo z toho vedra, nadaval, spackoval. kratkej moment, ale sem rad! :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    začíná tady pršet 🤗 a ačkoliv už poměrně dlouho hřmí, Pusa se asi tentokrát zapomněla bát bouřky, a nebo se jí nechce dovnitř a válí se venku.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    XARGH
    XARGH --- ---
    znamej na fb

- V pátek Klempíř.
    - V sobotu Macinka.
    - Přijede v neděli Babiš?
    Nikdy by mě nenapadlo že folklorní festival může mít tak gradující tempo. Co den, to větší čurák. 😂
    XARGH
    XARGH --- ---
    SALVATOR: hele, zastavil me nakej kluk pod 18 na ulici a ptal se me na to primou otazkou - knedlo-vepro, svickovou, kulajdu. donutil jsem ho delat si zapisky :D
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    IOM_NUKSO: Tak to zavidim..Tady v údolí se to ani nehne a je tu vzduch jak v pralese..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam