• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ATUARFIK: ja musim rict ze za 10let u firmy, coz pokud dobre pocitam znamena obrat nejaky nizsi desitky milionu, jsem dostal poukaz na veceri v hodnote 1000kc ... a teda firemni tricko a ksilovku :)
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    ERRTU: ona ta jeho odpověď dost souvisela s předpovědí počasí, takže good point :) a doufám, že má pravdu :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Za dvacet let věrné služby korporátu jsem dostala dárkový poukaz. Zarazilo mě, že je do obchodního centra na úplně opačném konci Prahy, kam se dostat je fakt na cílený výlet, ale usoudila jsem, že někdo z kanclu tam asi poblíž bydlí, tak to vzali po cestě, a to OC je velké, super, vyberu si. A teď koukám do té obálky pořádně a je tam průvodní dopis, že poukaz lze uplatnit v [lékárně], [obchodu s brýlemi] nebo [knihkupectví], v jiných obchodech bude částka zdaněna.
    Nevykládejte si to špatně, jsem vděčná, že si vůbec vzpomněli, ale fakt musí při svém obratu i u takovéhle částky koumat, jak to dát do nákladů výhodně?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ELIZABETPACKARD: z ty posledni vety mi na prvni dobrou vyslo ze ti psychiatr odpovedel na tvoji otazku jak bude zitra... coz teda posledni dva dny uplne chapu proc si to nechat radeji sdelit od odbornika.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    “Od čumáčku po ocásek”
    “Ale ovšem.”
    Baví mě tyhle interní vtipy, který dělá rádio s televizí a to docela často.
    Jo a taky předpověď na zítra a odpověď mýho psychiatra.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Speciální jednotky PPF

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    FROSTICZ: hele, platil jsem si to sám a dělala to pod licencí česká firma CaSQB.
    Jediný co by se dalo poznamenat je, že to bylo tištěný na papírech a ne někde v učebně na počítačích a že ty testy byly hodně drobným písmem s blbým řádkováním, tekže se mi to špatně četlo a z příkladů s tabulkama mi až slzely oči... A že učebna nebyla klimatizovaná a měli jsme zavřený okna, protože z venku šel kravál z ulice. Takže jsem ke konci skoro čekal, kdy tam někdo z toho dusna a horka v kombinaci se stresem omdlí...
    FROSTICZ
    FROSTICZ --- ---
    RIVEEK: Tak snad vaše firma také nešetřila s certifikací z Indie. Celá kancelář se pak bavila nad půlkou certifikátů se čtverečky místo písmen s diakritikou.

U diplomů na testování kvality to obzvláště pobaví.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: kvetakovou. ale nesmi se sidit s kminem
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MULTICAT: me stve, ze me bylo z toho horka upe soufl, tak sme to celkem prolitli :(
    ale jak rikas, bylo to pekny,zajimavy!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    "Roháč se našemu psovi zacvaknul primo do nosních direk".... Sice chudak pes, ale predstava styloveho septa z rohace, pobavila :))
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BOBESH: nejlepší pro mně byla spolupráce Demiana Kovalova v aule. Ukřižovanej Michael Jordan. No, bylo tam dost pěknejch věcí.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    puvodne jsem drzkoval ze to skoleni bude online a ne prezencni, prijde mi lepsi byt v te tride a mit tu interakci se skoliteem naprimo...
    ale! tohle je poprve co jsem fakt vdecny ze on-site skoleni melo termin az v zari.

- sedim u kompa v trenkach. jenom. nezajem (akorat si musim vzpomenout nez zapnu kameru...)
    - jsem oblozeny baterii rozlicnych napoju
    - jsem za mlhou ktera by se dala krajet, vapik bez omezeni.
    - kombinaci vetraku a zvlhcovacu vzduchu jsem si kolem stolu vytvoril uchvane proudeni vzduchu ze je tu celkem fajn.
    - na onsite skoleni by bylo divne ze si co deset minut prijde kocour pro podrbani...
    - pujdu si ohrat burtgulas nebo kvetakovou polevku?

jiz nikdy jinak!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Minulý pátek jsem byl na testech ISTQB a jupí: úspěšně splněno a už jsem mezinárodně certifikovanej !
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: a včera přišel ježek! náš komunitní, chodí po zahradách v naší ulici, rád chrápe u nás pod zahradním domečkem, ale už jsem ho nějakou dobu neviděla, tak jsem ráda, že je v pořádku :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    dnes vysel v jednech novinach ktere ctu rozhovor s filosofem Hanno Sauerem z university v Utrechtu. Vysla mu kniha o spolecenskem statusu, jmenuje se "Trida" a ten rozhovor je - alespon pro me - velmi zabavny.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    MATEEJ: jj. nejaky ty diplomky no
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    BOBESH: Oko bouře?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ze me vcera kamos vytahl do avu na vystavu! sice sem byl upe mimo z toho vedra, nadaval, spackoval. kratkej moment, ale sem rad! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam