• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    BERRUNA: ja si rikal kdo to porad kupuje, ze to sem ani nestiham vozit :-))
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Čistá radost ;)

ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Cestou na nákup jsem svým úsměvem rozesmála celkem tři lidi. Za mě dobrý skóre :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Včera dítě ztratilo cestou do zoo batůžek, a dnes se našel, i se vším uvnitř!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FIFI
    FIFI --- ---
    SAMOUT: Taky Tvoji otazku nechapu, ale odpovim.

Na knize vydelal:
    1. knihkupec, ktery knihu prodal
    (2. Nebo knizni eshop, ktery knihu prodal)
    3. Knizni distribuce, ktera knihu dodala knihkupci nebo do eshopu
    4. nakladatelstvi Mata

4.vydani teto knihy se prodalo nekolik tisic, urcite na ni tedy byl celkem vysoky zisk.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FRK_R23: Tak urcite. Jinak k tematu nelze nevzpomenout.
    matonoha - dopis KSCM
    https://youtu.be/djFcjDyaZNY?feature=shared
    MELDA
    MELDA --- ---
    Vikend a nasledne prodlouzeny vikend o dva dny na horách v Janskejch byl proste pecka. Takovy zpusob leta me vyhovuje :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SAMOUT: No tak jestli ti z toho dopisu utkvělo tohle, můžeš klidně ignorovat ručně dopsanou poznámku a ztratit ho. U Maťy očividně ocenili i ostatní pasáže a proto si ho schovali.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FRK_R23: Komercne zajimave? On na svete existuje nekdo, kdo nekdy na Pelcovych knihach vydelal? Vcetne jeho samotneho?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    NELLAS: zrovna sprosťárnám rozumim i bez titulků, to je pravda :-D
    NELLAS: jako jo, ale já jsem táááákhle líná :) asi zkusím něco, co už jsem viděla v češtině, to je prej docela dobrej způsob
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELIZABETPACKARD: I když na oi oi oi cunt cunt ty titulky ani potřeba nejsou :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELIZABETPACKARD: To půjde. Trénuj :)
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    ELIZABETPACKARD: Ty jo, to znamená, že umím docela obstojně anglicky! ještě to tak zvaádat bez těch titulků :)
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Ke tretimu dilu druhe serie jsem nenasla ceske titulky. Vedle me se ozvalo "to je vyzva" a tak jsem ji uposlechla a dala si ten jeden dil s titulky anglickymi a zvladla jsem to! Par frazi mi sice nedavalo smysl, ale jinak jsem rozumela vsemu! mam ze sebe radost :)
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ENDER: Mně těší, že máme milej interní audit. Ale já zas pracuju na compliance, takže ještě společně s riskařema jsme tři nejnenáviděnější útvary ve firmě a asi si rozumíme :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Podarilo se mi uzavrit auditni nalez! Posledni debata s auditory byla teda fakt silena. Nakonec jsem jim rekl, at mi prectou smernici o tom, ze mam delat business continuity plany na nekritickou sluzbu. Tim jsme nastesti skoncili.

Pokud nekdo delate u auditu, bezte prosim delat neco smysluplneho. I s pravniky se dohodnu lepe..
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    ERRTU:
    Kdysi mi utkvelo slovicko "excuse for socialization".
    Predstirame ze nas ta hovadina bavi a pokud, ne tak je potreba se u toho nalezite vylejt, to trochu pomaha. Casem si clovek pak zvykne. Takovej pavlovuv reflex.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    lektor na skoleni ted: "na rovinu, ja vubec nevim co s vama zitra budu probirat, vy jste hrozne rychly a sikovny, uz v pondeli jsme byly asi o pulku dal nez s predchozi skupinou."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam