• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    FIDA: doufám, že mluvíš o té mikině :) Nebo?
    FIDA
    FIDA --- ---
    Už je doma a moc mi sluší:)))
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    Opet Zdenda Ano Sefe:

Tak pratele, mel jsem u vas nekolik jidel, zadny mi nechutnalo 🫠
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Moc mě těší, že jsem se zase pustil do malování a dokončuju 2 roky rozmalovaný obraz, do toho maluju nový obraz a ještě zakázku. Kdo má taky čekat až ty barvy uschnou, když jsem se do toho zase pustil s takovou vášní :)
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    heh, volala mi kamaradka, esli bych v puli srpna nejel do Spanelska na zatmeni slunce... jako DO VEDRA? Urcite :-)
    SITH
    SITH --- ---
    Jsem v jednom muzeu velké války v Belgii. Přijel sem školní výlet z UK. Skupinka cca 20 dětí kolem 16let a jeden učitel. Barvy kůže tak různorodé že by kluci z EU multikulti měli radost.

Co mě ale naprosto překvapilo bylo jak děti dávaly pozor na výklad a jak se aktivně ptaly, a s jakým fantastickým zájmem ten učitel vše popisoval a vykládal.

Musel jsem mu poté potichu poděkovat, že je určitě skvělý učitel a jak musí být děti pyšný že někoho takového mají. A kéž bych měl svého učitele tak vášnivého do historie jako on.
    OT_
    OT_ --- ---
    OT_: A dnes zase. Fízlové ze stanice Lupáčova se s tím evidentně neserou, tzv. na Turka:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Cestou do kopce zpocená jsem si říkala, že by bylo super, kdyby dole na parkovišti byka sprcha před cestou domů.
    Dávej pozor na to, co si přeješ. :)

ZAK
    ZAK --- ---
    SH_PANDA: kde prosim?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SH_PANDA: nefotim si uz jedlo x let, but when I do ...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ma serete, taký som bol spokojný a teraz mám chuť na pastrami sendvič.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    pellegrini a jeho vyjadreni k sumitu. oof-faktor 5000!
    burese budou muset dat do sveraci kazajky jinak se jim vzteky rozleti na cary.
    JONY
    JONY --- ---
    potěšila mě nová Eartheater
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Sice jsme na vrcholu potravinového řetězce, páni tvorstva, atd., ale dneska ráno čekaly v Praze desetitisíce lidí dvě hodiny, jestli jim tenhle frajer dovolí pokračovat v denním programu.

SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam