• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    RIVEEK: no já myslim, že na Cigoše si netroufnou a nějak ty ztráty uhradit musej;-) A ano jsem z Kladna, zdejším fakt Romové říkat nebudu, pro ně jsem degeška a mindža, jsme si kvit. A viditelně tam kradou, všude.
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    RIVEEK: Mně se tohle stalo pred dvaceti lety v Kaufu a zavolali měšťáky a za nic mi byla napařena pokuta. Pak mě MP postrasili, že by se to mohlo vyšplhat ve správním řízení az na 20k, tak jsem tehdy zaplatila. Bylo mi dvacet, dneska bych všechny poslala do prdele. Od tý doby se K. vyhybam.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    RIVEEK: někdo jim to zaplatit musí, když pravěkých zlodějů se bojej. Smutný.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LIMETA: V Kladenském Kauflandu je tohle prudění koukám asi klasika - manželku s dcerou takhle dusili, že jim prý ukradli nějakou kosmetiku. Na výzvu, "dobře dokažte nám to" reagovali "my vám z kamer nesmíme nic pouštět" a na "tak si nás prošacujte" reagovali "my vás nesmíme prohlížet" na "no tak zavolejte Policii, která to jistě smí" reagovali "no to my je nebudeme obtěžovat" a celý se to snažili tlačit, aby jim to dobrovolně odkejvaly a zpalatily. Pak přišel sekuriťák a měl na telefonu natočený video, který přehrál v kanclu na monitoru, údajné krádeže - manželka mu to zazoomovala na prázdný ruce ve scéně "tady jasně kradete" a odkráčely dom. Dementi. A že jim tam cigoši svačí mezi regály, to radši neřeší.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Dvě vydařené reklamace během dvou dnů. Na nekvalitní výrobky mám bohužel smůlu, stejně jako na průběh reklamace. Zda se, že se můj život začíná obracet a už bude jen lépe :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Nákup v Kauflandu kolem deváté ráno je vždy úmorný. Zakázala jsem si tam chodit ( po té co mne opravdu mylně obvinili z vyzkoušení 6 otevřených a upatlaných testerů kosmetiky a chtěli je zaplatit.. zkusila jsem na zápěstí přitom jen jeden korektor). Ale potřebovala jsem lékárnu vedle a nechtěla jsem hledat místo k parkování ješte u jiného obchodu s potravinami zvlášť jako začínající řidič a ještě po noční. Na vozík jsem čekala dobrých 12 minut. Ve stání ve frontě mi rozmrzly pizzy koupené na večerní přespávačku kamarádek partnerova syna. Pro vzpruhu po jsem si na večer vzala gin v akci. Ale namarkovali mi tam cenu kolem 600 a to ne! Tak jsem to po zaplacení vzala k informacím, a když jsem viděla tu frontu tam, využila jsem dřív menší fronty v trafice. Řeším vrácení ginu na infu a na stejné místo přijde sekuriťák (Ten, který mne minule zatáhl k řešení minulého případu do svého kanclu, aby na kamerách zjistili, že jim opravdu nebudu platit x make-upu a řasenek. ) a prosí si úklid, že někdo rozsypal mouku... Zeptal jsem, jesli nemám v košíku mouku a zkoumavě se tím místem zadíval. Svou polohrubou, pod horou nákupu dobře schovanou mouku jsem zapřela a ohlédla se na škody. Ty vole! 45 metrů dlouhý moučný had, který v trafice a u infa při stání nadělal dobrý kopeček mouky... Vedl až pod můj vozík! To máte za to. Nechtěně samozřejmě :D
    NEI
    NEI --- ---
    TRISSIE: Když ti život nadělí trny, udělej si v nich hnízdo!
    JONY
    JONY --- ---
    Ještě jednou medvědi. Dělali jsme se sestrou fotku na pohlednici co budem posílat puberťákům na tábory.

Medvědi nemůžou uvěřit tomu, že se k obědu servíruje koprovka. To jako opravdu???

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NEI: ony hradujou v trnech proti ptakum :-)
    Puvodne zkousely udelat hnizdo na jednom holym tramu, ale to jim furt padalo, ale v te dratech ta slama krasne drzi, ze :-)
    NEI
    NEI --- ---
    TRISSIE: To vypadá na první pohled jak z filmu od Švankmajera.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Nevděk světu vládne — vždyť Turek tomu pánovi vlastně zachránil život!

SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    FIDA: doufám, že mluvíš o té mikině :) Nebo?
    FIDA
    FIDA --- ---
    Už je doma a moc mi sluší:)))
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    Opet Zdenda Ano Sefe:

Tak pratele, mel jsem u vas nekolik jidel, zadny mi nechutnalo 🫠
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Moc mě těší, že jsem se zase pustil do malování a dokončuju 2 roky rozmalovaný obraz, do toho maluju nový obraz a ještě zakázku. Kdo má taky čekat až ty barvy uschnou, když jsem se do toho zase pustil s takovou vášní :)
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    heh, volala mi kamaradka, esli bych v puli srpna nejel do Spanelska na zatmeni slunce... jako DO VEDRA? Urcite :-)
    SITH
    SITH --- ---
    Jsem v jednom muzeu velké války v Belgii. Přijel sem školní výlet z UK. Skupinka cca 20 dětí kolem 16let a jeden učitel. Barvy kůže tak různorodé že by kluci z EU multikulti měli radost.

Co mě ale naprosto překvapilo bylo jak děti dávaly pozor na výklad a jak se aktivně ptaly, a s jakým fantastickým zájmem ten učitel vše popisoval a vykládal.

Musel jsem mu poté potichu poděkovat, že je určitě skvělý učitel a jak musí být děti pyšný že někoho takového mají. A kéž bych měl svého učitele tak vášnivého do historie jako on.
    OT_
    OT_ --- ---
    OT_: A dnes zase. Fízlové ze stanice Lupáčova se s tím evidentně neserou, tzv. na Turka:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Cestou do kopce zpocená jsem si říkala, že by bylo super, kdyby dole na parkovišti byka sprcha před cestou domů.
    Dávej pozor na to, co si přeješ. :)

ZAK
    ZAK --- ---
    SH_PANDA: kde prosim?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam