• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Doufam, ze to bude ok - byla brutalne zanesena zebra chladice, zevnitr.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    Že mi to připomnělo nalezené umělecké dílo v jednom skalním baru :-)

MARIOO
    MARIOO --- ---
    Každonedělní jazz u řeky.❤️

MARASAN
    MARASAN --- ---
    RAGNAROK: Tchyni znam, to mi chutna, netusil jsem, ze je to Primatorova Tchyne!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RIVEEK: držím palce, nech to vydrží, mne to pomohlo tak na dva týždne a potom to zase znelo ako vysávač.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Ho-oo! Prave jsem komplet rozebral a vycistil svoje stary PS4pro + jsem mu dal pekne novou termopast na procesor.
    Misto zvuku startujiciho letadla si zas jen tise seveli.

Jako kvuli jednomu debilnimu sroubu jsem si na to musel koupit specialni TORX-security sroubovaky (kdyz uz, tak rovnou sadu, ze jo), ale porad levnejsi, nez to davat do servisu. Jenom nechapu, proc to konstrukteri Sony vymysleli tak blbe, ze se to musi kvuli pristupu fakt cely rozebrat a ma to asi milion sroubu - ale vysledek stoji za to 👍🤘😎
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    MARASAN:
    zalezi jak asi kde a jak kdy asi. kolem nachoda to je dobré pivo. tocenou apu jsem jeste nemel.
    apa, thchyne alko/nealko nebo 10˚ jsou chutne lahev/tocenak. 12 ok, ipa nic moc.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KLATIC: nektery lahvace byvaji fajn, ale mainstream (=toceny) jakoze slabota.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CAH s international randos ma fakt tešia. Vždy si hovorím, že to bol super nápad :)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    MARASAN: psenicnej primator byval dkonalej
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DOUPLE: skoda jen, ze to pivo je nepitelny
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    dobrej rebrand

NEI
    NEI --- ---
    Dáreček navíc jako pozornost za hlídání od majitelů Hestynky

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tu skvelou holku je pro dezole prorussky slovensko skoda.

ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    NELLAS: dobrý no :-D kapiový salám :) ja ten mozek fakt potřebuju trochu zbrzdit :)
    JONY
    JONY --- ---
    Důvěrník StB, hlasatel Ústřední redakce Televizních novin Jirka Šolc práská na dramaturga, režiséra a pozdějšího tátu Četnických humoresek Antonína Moskalyka. Netuší, že udává kolegu-konfidenta, se kterým má stejného řídícího důstojníka.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELIZABETPACKARD: Jaký salám? :D
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Kapitoly salám. Miluju ho už od dětství, i když je mi jasný, že je to pěkná sračka. Složeni radši nečtu :)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    "Kdo se tento týden nevyjádřil k frustraci z randění s opačným pohlavím, jako by nebyl. Investigativní heteropesimismus přitom dokazuje, že lifestylová žurina dnes odráží zejména osobní frustrace autorstva, které místo reportování o světě kolem nás sdílí sebereflexivní traktáty vycházející z pocitové zkušenosti z nascrollovaných fenoménů. Babe, tohle reelsko? To seš tak strašně moc ty! Tohle reelsko jsem megys já. Jsou to vlastně takové blogy."
    Buzerant – Musíme si promluvit o heteropesimismu
    https://buzerant.com/vulvar/musime-si-promluvit-o-heteropesimismu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam