• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: spíš to jsou pro ni dvě oddělená jsoucna - 1) pokryv mého zadku a 2) nákup a ukládání prádla. A náhle došlo k propojení a šoku :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: asi se při jeho svlékání doteď soustředila na jiné věci? :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JIMMMY: OK, ale pokud pracuješ z domova, nemáš psa, jiný starosti a pak se ti "nechce" tak to je dost specifická situace.
    JIMMMY
    JIMMMY --- ---
    ADAMIRA: Pracuju z domova
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JIMMMY: máš kancl ve stejnym baráku jako byt?
    JIMMMY
    JIMMMY --- ---
    ADAMIRA: Dovolim si nesouhlasit. Temer cely den sedim u pocitace (prace) a nasledne vetsinou nemam chut nekam jit. Za vcerejsek mam napriklad ~1800 kroku. Sice je mi to blby, ale proste jsem nikam nesel. Mesicni prumer se ovsem pohybuje mezi 6K5 - 8K denne, takze to proste vyvazuju narazove.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    10k+ denně nedá jenom člověk co jezdí autem i ná záchod nebo je na vozíku, vždyť ro je absolutní nic.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FIONOR: Moje zena je strasne pysna na to, ze ma 10k+ uz asi 850 dni v kuse :-). Ale posledni dobou chodi behat skoro kazdy den.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Volala mi nějaká babička a strašně si chválila syna, jak jí moc pomohl za buchty a stovku, že je chytrý, hodný, pracovitý a gratulovala mi k výchově. On byl u táty a říkal, jak se nudí, protože v červenci měl dennodenní šichtu a v srpnu to není s těma brigádama nic moc, ale že fakt jde a i když z toho v podstatě nic nemá a někomu pomůže, to jsem teda nečekala. Asi prasknu pýchou.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Přišel na kontrolu můj oblíbený zadavatel. Měl klobouk jako obvykle. A děsně mu to slušelo. Jako obvykle. Obešli jsme spolu pastvinu, byl spokojený s opasením, vyfotil si ovce v ohradě a řekl: „Jde vám to, holky.“
    „Díky, snažíme se,“ povídám.
    A on na to: „Všechny jste moc šikovný.“
    Ach! Jdu pracovat. Jak jsem včera necítila motivaci a musela jsem se do toho nutit, chybělo mi přesně tohle. Praise the kink!
    Kník.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Neobvyklá otočka na pražském letišti. Letadlo se vracelo pro deset striptérek - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-neobvykla-otocka-na-prazskem-letisti-letadlo-se-vracelo-pro-deset-stripterek-313317
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    První den nucené dopravy v autobusu (výluka vlaků) a jacpot, sama na sedačce:-) Odpoledne to asi taková bomba nebude.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CLAVEN: já myslel že ten pes je jenom ikonka
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Dobré správy od veterinára, v ktoré som fakt už nedúfal. Konečne sa môžem po dvoch týždňoch normálne nadýchnuť.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Novej Spida uz ma pres 2 miliardy dolaru.
    Odyssea ma 1,3 miliardy dolaru.
    Oba to jsou skvely filmy a kazdej z nich jsem videl uz 4x. Slusny filmovy leto :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    :D

Ujetých 381 km za týden odpovídá podle zvolené metody přepočtu přibližně 138 000 až 570 000 krokům za týden.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    FIONOR: mě to potěšilo taky, já mám průměr 11000:-)
    NICOLLETTE: nejsou to ti lidi, co ráno vlezou do auta, vyvezou se do kanceláře, pak vlezou zpátky do auta a domů?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dcerka dnes odjela na soustředění v rugby. Z více, než 40 dětí různého věku bylo 5 holek. A protože se zase tolik neznají, zůstala ta moje "sama" na sezení v busu. Myslela jsem, že jí to bude líto, ale řekla, že je to jedno, protože ona se "kámoší s každým". <3
    Chtěla jsem jí pak ještě do autobusu zamávat, ale ona už s Edou hrála karty.

Potěšilo. Moc.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Že mi "díru po suku" olajkovalo ID SUK 🤣
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam