• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SELENE_
    SELENE_ --- ---
    konecne rozumny slova ... RANDOM_NIGHT:
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NICOLLETTE: Já jsem byl taky nadšen, tak jsem si oblíkl goráče a šel jsem do večerky pro pivo. :D Alespoň vím, že DWRko furt drží :))
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Moc si vážím vaší podpory, jenom potřebuju říct, že Hellenka mohla číst o telefonátu z OSPODu v Ráno to smažu, kam jsem to jednou napsala. Je opravdu zbytečné a nefér ji z toho udání obviňovat. A naznačovat, že snad má nějaký reálný vliv na můj život. <3
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Že začalo pršet a můj dvouletý synek byl tak nadšen, že křičel "holínky" a "ven", tak jej tatínek oblékl do všeho možného nepromokavého a šli se normálně projít? Wtf? :))
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Na meteoradaru je kolem mě černo, na nebi to zas dost září. A já jsem se trochu bála, jsem koneckonců ve stanu v lese. A pak jsem si uvědomila, že jsem šťastná a že jsem ok a že bát se je zbytečné. :)
    SELENE_
    SELENE_ --- ---
    NEI: jo bude fajn, když se do mě přestaneš srát jednou provždy. Tak schválně jak dlouho ti to vydrží...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SELENE_: môžeš mi prosím ťa do pošty poslať zoznam všetkých svojich multiid, aby som si ich mohol všetky nasypať do ignore a nemusel tie tvoje hysterické pičoviny čítať? Diky!
    NEI
    NEI --- ---
    SELENE_: Hezkej víkend i Tobě, Hellenko.

Tomuhle řekněme že dalšímu "sporu" odmítám dávat energii, neb je předem prohraný a nadávat si umím celkem obstojně i sama.
    SELENE_
    SELENE_ --- ---
    MAR_TINA: podrekla ? omg, rozumis psanymu textu ?
    Vy jste fakt hodne mimo ve vsem... jak bych to asi tak dokazala, kdyz ani nevim, jak se RandomN jmenuje, ani kde zije / za jakych podminek, atd... ? Fakt nemam cas ani naladu zabejvat se nakou hnusnou kravou...

Mimochodem, jak to tak ctu, tak chudaci jeji deti opravdu.

Musite zit trochu vic v realite a ne tolik ve svy hlave a konspiracema na nyxu...

NEI: a ty aby ses opet k necemu hloupe nevyjadrila, vid... hlavne, ze se neco deje
    A pak se jeste divis, ze te nemam rada, kdyz se dal a dal chovas jako svine... hlavne, ze se svy vadny chovani pak pokazdy snazis svalit na svoji dusevni nemoc, ze...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    If Eastern Europeans reported the world like the world reports Eastern Europe
    https://www.badbaltic.com/if-eastern-europeans-reported-the-world-like-the-world-reports-eastern-europe/
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Delam tenhle job uz par desetileti, ale ten moment kdyz nejakej projekt dojde do faze ze se sunda leseni a je videt fasada se asi nikdy neomrzi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    +co letos na terasu?
    -donesu papriky
    +ale ne palivy!
    -ok!

EMAET
    EMAET --- ---
    Krásný dárek od jednoho nyxáka, protože pěkný holky prý neplatí ;)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Přestalo mě konečně bolet břicho, pecka.
    EAT_ME
    EAT_ME --- ---
    Přivezli mi pizzu. A tak s tim jdu domů, v jedný ruce dvě krabice od pizzy, v druhý pepsi a najednou kamínek v pantofli.. tak stojim na jedný noze, vyklepávám a do toho foukne vítr a pleskne mi víko krabice do xichtu.
    Jestli se v tu chvíli ten řidič koukal, tak jsem mu asi udělal den.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Dnešní audiofilní session v nahrávacím studiu s Floexem při komplet poslechu jeho nového alba, co vyjde v říjnu.
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    “Holka není mejdlo, neubejvá”
    XARGH
    XARGH --- ---
    "Pražáci jsou zlatý proti těm zmrdům, co bydlej u Prahy..."

Náhodně zaslechnuto pražákem kousek od Prahy v hospodě 😆
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam