• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Krásně to řekl 😍

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Ta pohodová dovolená s mými nejdražšími mne tuze potěšila. Klid, hraní her, koupání, sauna, nějaký ten výlet, ale žádný stres. Hlavně všichni byli tak nějak naladění na pohodovou vlnu, žádné spory, vztekání... Báječně jsem si odpočinul a Limeta to skvěle vybrala (včetně výletů). Díky díky díky.

NEI
    NEI --- ---
    Albert kasa mě trollí. :D

MARIOO
    MARIOO --- ---
    Červánky
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MELDA: příliv?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MELDA: Dalešice jsou dost multifunkční dílo a v závislosti třeba na aktuálních a budoucích potřebách JE Dukovany tam ta hladina může lítat hodně.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRISSIE: Me by celkem zajimalo, co zpusobilo zvednuti hladiny o 4 metry?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Když parkoval, nepočítal s tím, že se výrazně zvedne hladina Dalešické přehrady. Auto skončilo pod vodou | Týdeník Policie
    https://tydenikpolicie.cz/kdyz-parkoval-nepocital-s-tim-ze-se-vyrazne-zvedne-hladina-dalesicke-prehrady-auto-skoncilo-pod-vodou/

jako... tomu se říká den blbec!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Ze se skola po dekadach oblbovani opet zacina posouvat tim smerem, k jakemu ma slouzit.

ERRTU
    ERRTU --- ---
    MULTICAT: musketyru bylo taky +1, je v limitu.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    AIRO: zatím mám jen bidné mobilovky, na té druhé jsem už celá sezvejkaná po celem dni. Až budou pořádné, dodám :)

GUMBA
    GUMBA --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak oni v tom filmu celkem ubývali, to jako ne že ne :))
    AIRO
    AIRO --- ---
    BONEMINA: Pecka. Uka! Chcem k textu i obraz. :-)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Před 2 měsici: máme akci na Vyšehradě pro lidi a máme málo ženskych, mohla bys tam vzit svoje vyšívání?
    Před měsicem: vlastně bychom potřebovali, abys dělala královnu Svatavu, zvládneš si ušit kompletní honosný kostým na 11. století?
    Před třemi týdny: a pojedeš na koni. Tys na něm nikdy neseděla? To neva, to se pak nějak zvládne
    Předevčírem: Jo a je třeba, abyste vzali nějaké polštáře, brokáty, trůn, mosazné nádobí a tak, a pokud možno i přístřešek, aby královna měla kde sedět a byli zo hezký. Jo a musite tam být nejpozději v sedm rano, ne v 9.
    Včera v sedm rano: ten přístřešek jste tahat nemuseli, vzali jsme vlastní.

Tou dobou jsem silně uvažovala o homicidě.

Ale pak... pak to bylo boží! Povedlo se mi vydrápat se na koňa (ještě jednou díky Mio za štafle!) A i přes několik nástrah (nízko položené větve, prdící kůň, kterému vibruje břicho, sukně zachycená za sedlo, že královna při sestupu ukázala nejen kotníček, ale i pupík) to bylo uplně super! Nutně potřebuju se ještě někdy projet! A diváci byli spokojení, vyšehradští pořadatelé byli spokojení dokonce tak moc, že jsme měli soukromou komentovanou prohlidku s děkanem a ředitelem NKP. Ten druhý se tak rozpovídal, že z hodinové prohlídky byly hodiny dvě a, opakuju se, bylo to boží! Byla tam i oficiální fotografka, takže na rozdíl od běžných akcí, kde se umouněná v zastěře točím kolem ohniště, budu mít i nějaké fotky. A ještě mi i archeologičtí experti pochválili oděv (a to teda jako kurva zaslouženě, plášť jsem došívala 5 minut pred výlezem na koňa a posledních 10cm jsem nestihla, tak jsem to jen sešpendlila jehlou)

Moje reenaktorské já z tohohle bude žít ještě dlouho!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MULTICAT: shrinkflation už je všude
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam