• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Byla jsem venku v takovým zapadákově hledat hořce. No, nenašla, a navíc začínalo pršet. Tak jdu podél lesa zpět ke vsi a tam posed. S týpkem. Čumí na buchtu, jak si to štráduje, tak povídám dobrej večer. On kam jdete? Ukážu, no tamhle, do V. Hmmm, tak to už můžu rovnou zabalit.

Yes, zachránila jsem aspoň pro dnešek život zvířeti před odstřelem.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Život píše memy

ICE Arrests Far-Right’s Cancelled Poster Boy Milo Yiannapoulos | The New Republic
    https://newrepublic.com/post/214907/ice-arrests-far-right-milo-yiannapoulos
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    "pane vy ste zlatej, kdyby takovy byli vschni, litam na oblacku"
    to me potesilo :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Když jste po náročném dni v práci konečně po sprše a v posteli skoro v limbu a partner si k Vám do postele sedne a fénuje vám vlasy, aby jste nešli spát s mokrými.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Fontaines DC ohlásili na říjen pražskej koncert.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Čech u budovy FSB v Moskvě nalepil samolepku Putin je zabiják. Novinkám popsal riskantní cestu - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-cech-u-budovy-fsb-v-moskve-nalepil-samolepku-putin-je-zabijak-novinkam-popsal-riskantni-cestu-40594766
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Zatmeni Mesice :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tesim se jak malej kluk.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    XARGH: už jsem to pořešila. Můj tablet měl rovnou aplikaci pro blbý, kterou stačilo stáhnout i na telefon a synchronizuje se to.

Ale díky moc.
    XARGH
    XARGH --- ---
    MAR_TINA: co presne chces synchronizovat? jakej system (android, iOS) ma kazdej z nich?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Kolega tuhle ukazoval ve třídě suvenýr z muzejního obchodu, tabulku s klínopisem, a nechal studenty hádat, co je tam napsáno. A na můj třeskutý vtip s mědí se nikdo nechytal. Říkám vám, tihle mladí dneska nemají vůbec žádné základní vzdělání!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    (Jak se synchronmizuje tablet s telefonem?)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nastavila jsem automatickou odpověď do mailu a začíná mi být všechno jedno.
    Dovolená čeká :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    _ANT_: To bych se asi pos...
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    87HIGHFLYER: Naprosto super, protože tenhle okamžik v historii spíš jakoby neexistoval, ale je to celý v mlze bordelu, kterej na přelomu 1991/92 panoval. Slovinsko vyhlásilo nezávislost v červnu 1991 a bylo mezinárodně uznáno v průběhu následujícího půl roku, Moldavsko vyhlásilo nezávislost v srpnu 1991 a taky trvalo cca půl roku než to relevantní mezinárodní aktéři uznali.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Opakovane me bavi nas aktulani mapovy podklad

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    Si tak spokojene s*** na kadibudce, dvere otevreny. Pribehne slepice, rozhlidne se a skoci mi do klina.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    DROOPI: :) to je preci uplne jedno ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam