• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    PREDSEDA: a nevine se treba?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Pivo se odjakživa točí. Čepování je jen debilní plzeňskej marketing pokus být trendy hipsta zmrd. Pokud chci bejt přesnej tak se pivo tlačí.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    NELLAS: film se natáčí, točí se kolotoč
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: A pivo se netočí, točí se film :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Seká se tráva, dříví se štípe, to za prvé. Za druhé: 🤦‍♂️
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: No, však taky podle toho dopadlo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: To jsi všechno nasekal.tim kladivem? :-o
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ani letos zimou nepojdeme! Ale teda mám toho plný Kedsky.

_

A pobavil sem sám sebe. Jako by mi zase bylo šestnáct, když sem na chalupě lámal krumpáče a rejče:

_

Ale naštěstí sem šikovnej vlkodlak.

_
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    stay tuned - zůstaň naladěn - to říkávali v rádiu
    NESS
    NESS --- ---
    CLAVEN: Zobrazis si unich OKU kod (overovaci kod ucastnika - je to schovane tak dobre aby si to snadno nenasel :-) a do 24 hodin se ti ozve retencni (pevnym netem sem to nezkousel ale predpokladam ze to je stejne, najdes v mujvodafone-sluzby-internet-ostatni-Kódy pro přenos pevného internetu ), teoreticky muzes zavolat na jejich info linku a chtit prepojit na retencni, ale takticke je nechat volat je tebe (oni chteji neco po tobe), nez obracene (ty chces neco po nich). Je to jen hra, kdy oni vedi ze ty vis a ty vis ze oni vi. Dobry je dopredu si overit sve moznosti u jinych operatoru, kdy mas argument ze u tehle a tehle firmy by si mohl mit to same za tuhle cenu a ted je na nich aby to dorovnali nebo lepe podstrelili, dobry nevarit z vody a fakt vedet sve moznosti jinde, cim presvedcivejsi jsi, tim lepsi cenu dostanes (je to hra). Velmi vhodne je vedet co vlastne chces (a co ti muzou nabidnout) jinak te opijou rohlikem jak pise CERMI_FOX kdy ti udelaji opticky lepsi cenu za fakticky horsi sluzbu (zase hra).

Retencni je vytacene pres automat, kdy maji vic slotu, nez operatoru (korporat nechce nechat flakat callcenrum otroky), tzn te vytoci automat, kdyz to zvednes tak ti prideli operatora (pokud je volny) pokud neni volny venuji ti cca 10 sec ticha a polozi to. Jednou ve varkach, kdyz prvni varka jede rano a nechytnou te volaji vecer, kdyz te nechytnou tak dalsi den rano v jinem case nez posledne.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NESS: a jak sa to teda robí? Ja mám nejaký firemný tarif cez kamoša, ale internet mám od nich na seba a tam by som zľavu neodmietol. Napíšeš im, že chceš zrušiť zmluvu, alebo ako rituálne odchádzaš?
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    NESS: jo, tyhle ritualy me vzdycky hrozne stvou. Ale delam to taky u vseho ostatniho krom prave mobilu; tam mi to nikdy nefungovalo a tak jsem odsouzen k placeni cenikovych cen. Protoze i kdyz mi nabidli neco"lepsiho", tak to nakonec bylo o dost horsi, typicky silene oshapovane treba na 5Mb/s .... Nesmysl
    ENDER
    ENDER --- ---
    NESS: Jojo, taky tohle jedu a mam neomezenej tarif za 400...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tekoucí teplá voda.
    NESS
    NESS --- ---
    Vodafone me chtel zdrazit sluzby souhrne o necele 200Kc tak nastalo po roce ritualni odchazeni a je z toho nova sleva za vic jak 700Kc, fakt je mi lito lidi co plati cenikove ceny, celkova sleva se mi propadna na 43%, predpokladam ze ani zdaleka nejsem na maximalni mozne sleve, tohle je pro me kazdorocni wtf, ale jako hra je to dobry :-)
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    Kluci si dnes hráli s modelínou.
    Nejdřív udělali krásnej strom a potom kolem něj jakoby hlínu. Pak ale o té hlíně mladší referoval jako o moři, což mě přišlo zvláštní.
    Pak si přinesli figurky a opět ten mladší vzal koně zarážel ho do hlíny a volal: “Artexi!!!”
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Konecne doma.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Byla jsem venku v takovým zapadákově hledat hořce. No, nenašla, a navíc začínalo pršet. Tak jdu podél lesa zpět ke vsi a tam posed. S týpkem. Čumí na buchtu, jak si to štráduje, tak povídám dobrej večer. On kam jdete? Ukážu, no tamhle, do V. Hmmm, tak to už můžu rovnou zabalit.

Yes, zachránila jsem aspoň pro dnešek život zvířeti před odstřelem.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Život píše memy

ICE Arrests Far-Right’s Cancelled Poster Boy Milo Yiannapoulos | The New Republic
    https://newrepublic.com/post/214907/ice-arrests-far-right-milo-yiannapoulos
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    "pane vy ste zlatej, kdyby takovy byli vschni, litam na oblacku"
    to me potesilo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam