• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    RIVEEK: dcera šla do první třídy. Kdyz jsme odpo vykládali tašku kterou ještě předtím nepoužila, našli jsme tam ostatky vysušeného jabka a banánu. WTF.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    RIVEEK: Vzhledem k letnim vedrum je dost s podivem, ze ta svacina mezitim nevylezla sama😀.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Jablko nepadlo daleko od stromu :
    Dcera včera ráno vytáhla batoh do školy a co tam nenašla? Svačinu někdy z června!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Halušky s bryndzou. Uvařila mi halušky a já se nacpal večer a ještě jednou dnes a jsem spokojený nacpaný pašík.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Guys singing about women in the 90s vs. guys today | csapunch | Boyz II Men - I'll Make Love to You
    https://youtube.com/shorts/spaoIsY4KKg
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Naslepo koupenych 5 tricek s dlouhym rukavem a kazdy jedno z nich ma dostatecne dlouhy rukav, je dostatecne dlouhy pod pasem a zadny neni pro 150+ kg cloveka. Vsechny ve sleve. Totalni success.
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Včera mi kadeřnice řekla, že mi to sluší a později mi zdravotní sestra řekla, že jsem miloučká. :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    spolumajitel domu po ránu: "tak už vám začal školní rok!".

nevadí, že to byla VOŠ, já jsem nebyla učitelka, už tam skoro pět let nejsem a... už jsem mu to dvakrát říkala :))
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ADRIENE: zluty auto six-seven, mam six-seven bodu!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Druhorozený vstal na budík v 6:20, v 6:35 dole snídá lupínky a v 6:45 odchází za kamarádkama, se kterými je celé léto, jak jen může.
    Jeho bratr, který se dovalí před sedmou to komentuje: "Láska je strašná věc".
    Povídám: "No máš ale pak takový krásný hřejivý pocit tady" ukazujíc si na srdeční krajinu.
    Odpověď: "To umí vodka taky".
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Byla jsem na první zkoušce sboru a měla jsem pruhované tričko s nápisem Read between the lines. A autobusák cestou domů si pouštěl Krysaře. A bytost sedící proti mně měla úchvatně barevnou mikinu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: a parků :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: veverky, opičky našich lesů
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dvě veverky, zrzavá a černá, honily se po stromech. Ta hravost, elegance a lehkost, se kterou skákaly z větve na větev.
    NEI
    NEI --- ---
    Zase jsem měla den na nic, ale v metru byl takový pár ve středním věku a ta paní jen zářila a usmívala se až jsem se musela taky lehce usmát a podívat se stranou a na zem.
    Děkuji neznámá milá paní. 🤍
    Díky lidem jako ste vy má smysl žít.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Dneska jsme odoperovali obě oči tatínkovi mého nejbližšího kamaráda, pro mě defacto skoro rodina. Dali jsme mu multifokální čočky, sice to byla pro lékaře dost anabáze s výpočtama, ale jestli si to ideálně sedne, bude komplet bez brýlí na blízko i na dálku. V 76ti letech celkem super :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PAN_SPRCHA: Jeden den volna problem cas od casu neni, stridava pece existuje i u nerozvedenych, spolu bydlicich. Jeden volna s manzelkou je problem velikej🤦‍♂️🤷‍♂️.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ADRIENE: jako rodič bych si rád nárokoval ten jeden den volna co se tady slibuje
    JIMMMY
    JIMMMY --- ---
    NESS: Diky tobe jsem se teda dokopal k prihlaseni do vodafone, nalezeni oku kodu a pozadani, aby se se mnou spojil operator. Slecna mi prave volala, vsechno jsme vyresili a melo by me to ted stat o ~250,- mesicne min. Diky za inspiraci!
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam