BLOWUP: Kdyz jsem ted dodelaval danovy priznani, tak tam samozrejme velkou roli hrajou odpisy za naklady na renovaci myho statku. Urcita cast z nich jsou ucty za nakupy v Bauhausu kterej je tak nejak mym druhym obejvakem jak casto tam jsem, nektery prodavacky uz vedej i jak se jmenuje moje kocka. Rocne tam utracim ctyr- az petimistny castky a ty uctenky samozrejme schovavam. Nicmene, tentokrat jsem z nich nasel jenom malou cast a i kdyz vim, ze "nekde jsou" nemuzu je momentalne najit.
Takze jsem si z ebankingu vyjel vypis moji kreditky, importoval ho do excelovy tabulky, vytahl z ni vsechny nakupy v Bauhausu i s daty a polozkami a zavolal do Bauhausu, jestli by mi ty uctenky nevyjeli jeste jednou. Ta pani ze zakaznicke sluzby rekla "ale samozrejme", at s tim vypisem prijdu. Pote co jsem s nim prisel - je to plna A4 stranka - sice trochu pobledla, ale statecne prohlasila ze se tam stejne nudi a ze mi to vytaha a posle na mail. Coz me opravdu potesilo, usetrilo mi to ca tisicovku kterou bych jinak platil na danich :-)