• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NEI: tak ono je to spíš o zvážení věcí, proč člověka máme rádi a toho čím nás sere. Zatím to sere nepřevážilo. Ono je mi to vlastně u prdele, já do toho Hradce jezdím ráda, vypadnu z debilního Kladna, má domácí kino, mně na televizi nejde nainstalovat Netflix, tak se hrbím u notebooku, má obrovskou sedačku, mně se tam nevejde. Zítra si zašukáme, to je jedno z jeho velkých plusů, půjdeme na výlet, do kina, v neděli se zase seberu a jedu domů. Já sama nechci, aby jezdil on za mnou, protože mě to v Kladně sere. Mě to spíš pobavilo. Protože něco na víkend s ním někdo plánoje, ale neví kdy(ne tahle hospoda) a já mu napsala:
    No tak mi to pak někdy řekneš, jen prosím dřív než budu sedět ve vlaku🤣🤣🤣
    NEI
    NEI --- ---
    MARKYSHA: To jsem debil se dá možná nahradit teorií o emočním domově.
    Šílený jak je to v nás zarytý do morku kostí a co si kolikrát necháme líbit aniž bychom to vědomě opravdu chtěly.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MARKYSHA: Tak aspoň něco :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NELLAS: to zas ne, to jako já, protože normálně mi vždycky uvaří dobrou večeři, to zas takový kokot není. On se ptá, protože ví, že bych ty prachy nemusela mít, že by mi na pizzu poslal.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: A kup mi pizzu, ať mám to pivo čím zajist :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NEI: no on je tak trochu kokot🤣 No spíš často úplnej🤣 Už to ani nedávám do To mě sere a to jsem měla nabídku na pivo taky. No jsem debil.
    NEI
    NEI --- ---
    MARKYSHA: Těším se na Tebe, ale nevím v kolik dorazím. - To by mi vadilo.
    Já se za ním po práci trmácím na víkend vlakem, ale frajer neví kdy se dopotácí z kalby?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Sedím ve vlaku do Hradcea zpráva od přítele:
    A myslím na tebe a těším se ❤️
    .
    .
    .
    .
    .po dvou minutách

Akorát nevím v kolik dorazím. Udělal jsem rychlo akci s pivem a chlapama. Jen jsem se ti to bál říci. Ale dorazím určitě. Doufám že ti zbyly nějaký peníze a můžeš objednat třeba pizzu 🙂
    ❤️🤟😘
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SABRIEL13: A ještě jsem poškozená, takže po dobu opravy bych měla dostat náhradní auto. Yay!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Moje dnešní dopravní nehoda, při který se vedle jedoucí kamion pokusil přeřadit do mýho pruhu a jaksi se pořádně nepodival, jestli tam náhodou nepřekáží můj malej mírně vorezlej mazlik.

Že jsem ve špatným auditku?

Houby.

Jako jo, je to vopruz, řešení s pojišťovnou a podobně.

Ale nic mi neni, nikomu nic neni, auto je jenom o trochu hnusnější a odrbanější, než bylo dneska ráno, a ještě se nakonec ukázalo, že to levý zrcátko neni vysklený, takže se s tím dá normálně jezdit.
    A to mě těší.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    EMAET
    EMAET --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    KARLOSK: „Tak se u nás, pane doktore, posaďte.“
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    Quido. je skvely.

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KARLOSK: Hodně budeš sedět.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Potěšilo. Snad tam v tom vězení i pojde.
    Vinen. Soud potvrdil psychiatru Cimickému pětiletý trest, k jednání nedorazil - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vinen-soud-potvrdil-psychiatru-cimickemu-petilety-trest-k-jednani-nedorazil.A260917_143505_domaci_stvo
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    RANDOM_NIGHT: skvělý nápad.
    přijde mi to akorát na teď, ani teplo ani zima, a občas něco foukne :)
    KURE: :D ale mít takovou čepici (tedy ne 180 cm) by byla frajeřina
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    FISHIE: Dík. :)
    Na širší straně je rozparek, aby se tím dalo přikrýt, tak jsem spínacím špendlíkem vytvořila rukáv a přes záda je to rozložené.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam