• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Že Brno přijede do Praheeeeeee!!!!
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SITH: jo, úplně jsem se zaradovala, že taky patřím do kundího autodromu, ne sice do tamtoho konkrétního, ale obecného jo, heč!
    SITH
    SITH --- ---
    "kundí autodrom"
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A Polish developer built an app that detects nearby Meta smart glasses over Bluetooth
    https://thenextweb.com/news/zuckoff-app-detects-meta-smart-glasses-bluetooth

The app is free, with a paid tier that sends notifications in the background. His argument for building it is one sentence long.

“We as a society have the right to at least know that someone is recording,” he said.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    VIDLICKA
    VIDLICKA --- ---
    DRUI
    DRUI --- ---
    NEI: Tohle me strasne potesilo a potreboval jsem to ted (stredne tezka) - je nadeje <3
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Strojovej překlad na Vinted je comedy gold.

NEI
    NEI --- ---
    S bráškou se dobře seznamuje s jinýma lidma.

"Dobrý den, my jsme byli na houbách!" Zdraví v lese ostatní návštěvníky a rovnou tam nastartuje bravurní smalltalk.

Někteří lidé by mu jeho sociální dovednosti mohli závidět. :))
    (Má těžkou mentální retardaci, je zaseklej v mentálním věku cca 5)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Mam rad fotky horici moskvy poranu.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    To nevymyslis.
    Opilý řidič vjel na pumptrack, fiat skončil na střeše - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/plzen-fiat-nehoda-pumtrack-bmx-zaklineny-opilost.A260919_212035_plzen-zpravy_votr
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Jsem si myslela, ze je to jenom povidacka, kterou si v tom regionu v nejaky podobe predavaj snad vsechny rodiny. A vona je to pravda. Tak ted uz se muzu vymlouvat, ze to mam v krvi :-D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    dnešní kešky a obvzlášťe ta v Českém grand kaňonu ;-) skvelý místo při skvělym počasí s jointem
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Nadrazi Praha Bubny. Krasne.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SABRIEL13: hele, každá autonehoda, ze který člověk odešel po svejch, je připomínkou toho, že furt ještě žije, a tedy důvodem k oslavě! :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NEI: tak ono je to spíš o zvážení věcí, proč člověka máme rádi a toho čím nás sere. Zatím to sere nepřevážilo. Ono je mi to vlastně u prdele, já do toho Hradce jezdím ráda, vypadnu z debilního Kladna, má domácí kino, mně na televizi nejde nainstalovat Netflix, tak se hrbím u notebooku, má obrovskou sedačku, mně se tam nevejde. Zítra si zašukáme, to je jedno z jeho velkých plusů, půjdeme na výlet, do kina, v neděli se zase seberu a jedu domů. Já sama nechci, aby jezdil on za mnou, protože mě to v Kladně sere. Mě to spíš pobavilo. Protože něco na víkend s ním někdo plánoje, ale neví kdy(ne tahle hospoda) a já mu napsala:
    No tak mi to pak někdy řekneš, jen prosím dřív než budu sedět ve vlaku🤣🤣🤣
    NEI
    NEI --- ---
    MARKYSHA: To jsem debil se dá možná nahradit teorií o emočním domově.
    Šílený jak je to v nás zarytý do morku kostí a co si kolikrát necháme líbit aniž bychom to vědomě opravdu chtěly.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MARKYSHA: Tak aspoň něco :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam