Povedlo se mi naprosto absurdně optimalizovat náklady na droboučkej každoměsíční výdaj a mám z toho zcela nepřiměřenou radost.
Používám dvě simky. Ta, na který reálně čerpám nějaký služby, je součást rodinnýho paušálu a náklady neplatim, protože vždycky, když se zodpovědné osoby zeptám, jestli jí za to nemám začít posílat nějaký peníze, tak máchne rukou a zeptá se mě, co práce nebo jestli nechci něco k jídlu.
No a pak je tady moje prehistorický číslo na předplacený sim kartě, kterýmu je potřeba jednou za půl roku nalejt nějaký peníze do kreditu, aby ho operátor nevypnul.
Akorát že, jak jsem řekla, na něj jenom přijímám hovory, maximálně z něj napíšu nějakou smsku nebo si pošlu sms jízdenku. A tak se u operátora hromaděj moje peníze, a ležej tam, a mě to štve, protože když jsem se posledně dívala, tak to bylo patnáct stovek, a za to by už byla spousta pizzy a větrníků.
A teď jsem zjistila, že jde v Google Play nastavit telefon jako platební metodu.
Takže zaprvý budu mít další rok úložiště od Google "zadarmo" - teda za peníze, který už jsem jednou za něco zaplatila.
A zadruhý to vychází tak, že minimální výše kreditu, kterej je potřeba nabít každýho půl roku, akorát zhruba pokreje 6 měsíců plateb za Google One.
Je to úplná kravina, protože se bavíme o desetikačkách měsíčně, ale já jsem právě získala bezplatnej provoz svýho druhýho telefonního čísla, a to je prostě úplně dokonalý.