JARDABEREZA: Ženy mají zase problém "the odds are good, but the goods are odd".
Mně tinder docela fungoval (naposledy 5 let zpátky, nevím jestli se to od té doby zhoršilo), a nemyslím si, že jsem v top 10% atraktivních mužů, ale důležité je zaujmout _něčím_, i když už to není vzhled. Kvalitní fotky, humor, zajímavé zájmy, nepůsobit od pohledu jako kokot... Já měl asi nejvíc reakcí na první větu v biu, které zněla "hledám ženu, která mi bude v nevhodných chvílích sahat na zadek".
Byl jsem docela vybíravý, abych zabránil takové té únavě z toho že většina lidí za moc nestojí. Měl jsem v průměru max dva matche za týden, z nichž u většiny na rande nedošlo protože buďto neodepsaly vůbec nebo v konverzaci zjevně neměly takový zájem či jsem zájem ztratil já, a snažil jsem se si ženské filtrovat tak, aby byla co největší šance že budou nějak zajímavé, takže i když tam přitažlivost nevznikne, tak je to furt +- příjemně strávený čas. Výsledek je, že jsem z toho měl pár partnerek (ač to zjevně nevydrželo) a pár docela dobrých kamarádek, které mi vydržely doteď, což je možná i hodnotnější.
Nicméně na situaci, kdy se mě někdo ptá kde jsem poprvé viděl svoji ženu, a já s úsměvem odpovím že během swajpování při sraní, nakonec nedošlo. :)