tahle prihoda je spise usmevna nez bizarni, ale proc ji sem nedat. Pres eDarling jsem se seznamil se slecnou, po par vymenenych zprav jsme se zjistili, ze pracujeme vazne maly kousek od sebe a dohodli jsme se, ze se sejdeme v blizkosti bydliste na snidani. Ona mne psala, ze je prodavacka a ze se moc tesi. Tak jsme se sesli, snidani skvela, myslim, ze jsme si i rozumeli, a tak jsme se dohodli, ze se pridame na FB. Pridali jsme se a komunikovali nadale a dohodli se, ze pujdem na druhou snidani. Sesli jsme se a ona se sverila, ze neni prodavacka, ale majitelka zlatnictvi, a ze mi to nechtela hned rict, abych nesel po penezich, ze jich stejne moc nema, ackoliv je denne obklopena zlatem, se kterym pracuje. No dobry. Tak jsem se sveril memu tatovi a ukazal jsem mu ji na FB. Moc se mu libila, a jak na ni koukal ze svyho profilu, tak ji omylem poslal zadost o pratelstvi. ;o) Asi se ji to dotklo, protoze pak hned napsala, ze bysme se k sobe nehodili. A tata mi tak zrusil treti rande a mozna i zajimavej vztah. ;o)