• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    Podělte se o trapné, vtipné nebo šílené příběhy ze seznamování.
    rozbalit záhlaví
    OUKE
    OUKE --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MICHELLEDANIELS: tenhle pan hleda ale blowjob...
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    MICHELLEDANIELS: citim vyderacsky potencial :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Hleda nekdo job?

    ALTOR
    ALTOR --- ---
    Chlapec na to sel s dotaznikem dobre :) dotaznik je celkem silny kafe, ale obcas slyset u vetsiho poctu holek co za bizar zpusobuju ja by mohla byt zabava
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    ANNIKA: Skvělé perly sem sázíš :-).
    Na konci rande vytáhnul tužku a dotazník... :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ANNIKA: v moji bubline se pary senioru rozesly vicemene kvuli nekomu z prace...
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    EKG: Na to jsme trapně nudní, obávám se. Ale co já vím, co mě bude čekat na narozky za překvapení... :-D
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    PALEONTOLOG: Tehdy to bylo snad Štěstí, tuším? Na modernější formy už jsem se nepropracovala :-)
    EKG
    EKG --- ---
    ANNIKA: Tak porad se muze stat, ze budete strednimu veku celit spolecne. Tim myslim lovit po seznamkach obeti do trojek, pary do ctyrek a jinou zabavnou matematiku provozovat. Prostor pro neuveritelne zazitky s poctem ucastniku nepochybne roste, otazkou je, zda linearne, kvadraticky, kubicky, logaritmicky, exponencialne ... nebo jinak.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ANNIKA: Jen jestli ta seznamka ještě existuje :p
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    PALEONTOLOG: Doufám, že ne. I když kdo ví, kdy vypukne krize středního věku a muž se rozhodne odkráčet za hlasem svého... ehm... srdce. A budu muset oprášit seznamkovej profil :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ANNIKA: takze novy historky uz nebudou, jo?
    JONY
    JONY --- ---
    MAKROUSEK: tak tohle není nic nového. Dokonce se to minimálně několikrát řešilo i tady na Nyxu. :-)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    A jinej kluk (ale to už jsme se předem znali offline) měl velmi propracovanou balicí strategii, která spočívala ve zvaní na kafe a do čajoven, kde poutavě mlčel. Když se pak konečně rozjel, vyprávěl veselý historky o Skypu a TedTalks a jako zábavu mi pouštěl na YouTube fraktály. Nějak jsem nechápala, jestli jsme teda kamarádi nebo se o něco snaží, protože si vždycky nechal ujet x vlaků a očividně se mu pryč nechtělo, ale zase nikdy neudělal ani žádnej jasnej krok k něčemu víc... Tak jsem to jeden večer už chtěla rozštípnout, velmi nápadně jsem se k němu přitulila... a on si rychlostí blesku odsednul. Tím jsem to považovala za vyřešený.

    No. Tak úplně vyřešený to nebylo a má to malou dohru - aktuálně desátý rok manželství, třináctý spolu a dvě děti navrch.


    (Vtipnej bonus pak je, že když mě viděl poprvý, zrovna jsem po kolegovi pálila nějaký sarkastický šlehy, takže si umínil, že na tuhle si teda musí dát bacha. No, nedal.)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Moderni problemy vyzaduji moderni reseni:

    Woman went on six dates a week to save on food - NZ Herald
    https://www.nzherald.co.nz/lifestyle/woman-went-on-six-dates-a-week-to-save-on-food-i-didnt-buy-groceries-for-two-years/ARNZPF4VSNFKHHS43STBICKBMA/
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Jinej expert byl zase mistr náznaků - když jsem byla jeden večer u něj, ještě jsme kolem sebe kroužili, tak zničehonic na chvíli zmizel a vrátil se v pyžamu. Tak jsem se vytřeštila, že musím bejt fakt natvrdlá, že jsem nějak nepochopila, že mám vypadnout, a že si musí navléct pyžamo, aby mi to došlo... Bleskově jsem vysmahla, on byl pak naštvanej a po pár dnech se vysvětlilo, že do pyžama se převlíknul proto, aby mi dal jasně najevo, že už nikam nepůjde, tudíž mě nevyprovodí, tudíž chce, abych tam zůstala. Neasi. A já blbka si zdrhnu.

    A když mi donesl nemocné čínu, řekl si o 87 korun. A pak se zamyslel a dodal: "Jo a vlastně ještě čtyři koruny za krabičku..."
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Kamarádka jednou strávila noc u týpka, co bydlel v baráku s maminkou. A ráno měli oba nachystanou snídani včetně pomeranče - a on jí řekl, ať mu ten pomeranč oloupe. Zírala na něj, řekla mu, ať si ho oloupe sám, a on se začal různě lísat, jak ne, že on tu kůru nesnáší a bude to mít za nehtama a to nemá rád a že přece se o něj musí postarat... A když to na ni neudělalo větší dojem, vynesl ultimatní triumf: "Ale jestli mi ho neoloupeš, tak já ho nesním!"
    Filuta. Akorát na kámošku to nemělo úplně ten efekt jako na maminku, tak se mu jen vysmála, snědla si pomeranč a odkráčela. Další rande už nebylo.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Na seznamce jsem se obcas mihla před cca 18 - 20 lety a byla to často sranda. Mám teda dost velkej filtr právě na projev, takže jsem to hodně třídila při tom psaní. Jak je s někým sranda a je zajímavej, tak už se mu ze vzhledu atd. odpustí skoro všechno...

    No a takhle jsme se sešli s pěkým týpkem, sympatickej, chytrej. No. Přijel nějakým pěkným autem (absolutně se v tom nevyznám, nevím, co to bylo) a hned, co že říkam na jeho auto. Tak říkám, že dobrý. Pak jsem dostala kytku, oranžovou, protože se předem ptal, jakou mám ráda barvu. To bylo úplně extral milý. Přiměřeně nadšeně jsem poděkovala a on za chvíli, že co jako říkám na to, že mi dovezl kytku. A že byla oranžová. A že ji koupil. A tak. To už bylo trochu divný.
    Pak se ptal, proč mám na sobě džíny, a jestli nosím taky sukně a podpatky. Že jemu se džíny nelíbí a má rád sukně. Když to opakoval v průběhu odpoledne asi po třetí, tak už jsem mu řekla, že chápu, vždyť ať si je nosí, když se mu líbí, já že na jehlách chodit neumím (plus sehnat lodičky byl vždycky skoro nesplnitelnej quest) a mám ráda džíny a kecky. Tak mě poučil, že to je špatnej přístup, že snad "Já to budu nosit, když se mu to líbí, přece."
    Pak se ptal, jestli mě zajímá burza. Tak jsem říkala, že ne. A on se smál, že to mi teda doplní mezery ve vzdělání a bude mi dělat burzovní okénka. A nekecal, co pár minut vyhlásil burzovní okénko a jel.
    Pak se ptal, co říkám na jeho hodinky, a jestli se teda jako vůbec nemaluju, nebo jak to se mnou je. A tak se to různě stupňovalo a prostě bylo za chvíli celkem jasný, že hledá ženskou, která se bude hezky usmívat, držet hubu, obdivovat a vypadat dobře. As it should be.
    A stejně tak rychle bylo jasný, že naše světy opravdu kompatibilní nejsou. Docela dobře jsem se bavila, byl to docela dobrej bizar, nebyl slizkej ani nijak oplzlej a tyhle střety světů a nastavení mě docela fascinujou.
    Nakonec mě doprovodil k metru, tady bod k dobru... a vytáhnul dotazník. Jak prý jsem s naší schůzkou spokojená. Jak bych ji hodnotila. Jsem se vytřeštila, myslela jsem, že si dělá srandu, ale on vytáhnul tužku a začal pálit otázky.
    To mi vyrazil dech, tak jsem se smíchem řekla, že už musím jít a ať mi to pošle k zevrubnému prostudování mailem...
    No a než jsem došla domů, tak jsem to na mailu měla. A byla tam jak část s dotazníkem, co jsem měla vyplnit, tak moje hodnocení. A v něm klenoty jako:

    "Jsi moc hezká dívka, ale měla by ses lépe oblékat a být upravenejší"
    "Jsi inteligentní a dobře se s tebou povídá, leč velmi mě zklamalo, že jsi neprojevila dostatek zájmu o moje povolání"

    a tak. Řvala jsem nad tím smíchy a místo stejně precizních odpovědí jsem mu jen trapácky napsala, že tohle fungovat nebude.
    On nechápal proč a já nechápala, jak mu mohlo přijít, že bychom k sobě jako ladili. Takže jsem pohrdla, a to mi dal tolik velkrysých tipů, na kterých kdybych zapracovala, tak by to se mnou i celkem šlo...

    Ale hodnotím to jako velkej úspěch, protože mě to ještě po tolika letech vždycky upřímně rozesměje :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ANNIKA: ja bych mela asi problem nesmat se tomu, jak se někdo smeje sam sobe až se z toho placa do kolen :D Co bych si o nem myslela, by byla druha vec, ale smala bych se.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    PETULA21: Jeden filuta dokonce "držel stolík" Poněkud jsem se vyděsila, ale po bližším ohledání se nakonec ukazalo, že se jedná o stůl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam