• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: tak, když jsem jezdila za milencem v hoodu, tak je pak míra vzdálenosti jiná, ale tuten chlapec byl z Plzně. Necelá hodka za me cajk, jen to chce už vic plánovat, než jen "máš čas?"
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: prej daleko, ja mam dnes domluveny rande s ostravackou, samo nekde za ovou. no tak je leto, udelam si vejlet. ona pak bude mit v denicku achievent, ze za ni prijel prazak :-)) win win
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Zkusila jsem to dešifrovat... Experiment, který se nedařil.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    no tak asi je dobrý v prvni rade zohlednit, kolik opdovedi na inzerat zenskej ucet dostane...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    APPU: to jo. Seberozvoj na prvním místě. Už jsem si chtěla dát do popisku, že hledam někoho, kde se nechce seberozvijet a je už vyvinutý :))
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    APPU: přesně...naštěstí už se přestala trochu vyskytovat našpulená pusa...
    APPU
    APPU --- ---
    Mne Tinder nabizi samy nekuracky abstinentky co drou ve fitku, maj vsechno vyreseny a milujou seberozvoj. Nechapu co sem komu udelal :)
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    SATOO: Myslel jsem poměr ženy:muži. Ale možná i tohle hraje roli. :-D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    NAVARA: Když je poměr na seznamkách 1:20 - 1:40 ? Ani trochu. :-D

MICHELLEDANIELS: Víš co chceš?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Opravdu vás překvapuje, že si atraktivní slečna snadno vybere?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    JARMIK: ja se kdysi vidala asi pul roku s chlapcem a taky se po mne za půl roku zasnoubil a za další rok se vzali. Dnes uz maji druhé dítě a barak. Ono, když si jdeš za tim co chceš, tak to většinou dostaneš.
    EKG
    EKG --- ---
    JARMIK: Bizar to je, takovy veci se normalne nestavaj. Slecna je pravdepodobne sestra Chucka Norrise a appku prinutila k poslusnosti nasilim.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Jestli jsem byl off topic, omlouvám se. Jsem si vědom, že toto není auditko pro mě.

Mně to přišlo překvapivé, že ta je appka zafungovala ideálně. Pokud by někoho zajímalo, co dál, tak mají barák a dvě děcka.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: hele myslím, že ona mu to nedovolí :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    OCTOPUSS: počkej další rok, třeba se rozvedou.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OCTOPUSS: přišel se pochlubit
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    JARMIK: A ten bizár je kde?
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Podělím se o příběh z mého okolí: typ velice cílevědomá dlouhonohá slečna s jasnými cíli bez velkých skurpulí, třicítka ťuká na dveře. Zřídila účet na tinderu, cca do roka svatba s lékařem-sportovcem.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DOCKINEZ: ja ani nevim, ja na tyhle apky vzdy po čase vlezu, tam je xxx starych zprav ve smyslu "kravo, taky jsi me mohla slušně odmítnout!" z toho se vyloupne jedna slusna zprava od člověka, ktery taky nema cas byt non stop na seznamce, jdes ven, zjistíš, že to je úplně někdo jiny a jdeš zase domů stejně znechucen jako z te apky samotné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam