• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    APPU
    APPU --- ---
    Já to teda nepochopil ani na třetí pokus :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    XERXES: tak určitě, jen se to moc nepovedlo.
    XERXES
    XERXES --- ---
    MICHELLEDANIELS: Předpokládám, že reakce na nějakou fotku; pokus o negging nebo jak psal Baránek, "vtipnou drzost".
    Jasně, magoři jsou všude.
    SUK
    SUK --- ---
    Na me to pusobi jako skoro nahodne poskladana slova bez vetsiho smyslu, ale treba prave ja to delam spatne a mel bych ubrat na snaze o smysluplnost.

Dalsi me pokusy zkusim takto:

Tvé vznášedlo je plné úhořů.
    Správný kůň baterie sešívačka.

Vyjde to?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: ja kdyz vidim cemu se sul zeme na chatech smeje, tak verim, ze i tohle nekde zabere
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: no, nevim teda :)) Ale nejaky volič SPD by se určitě dost zasmál vtipu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CADDY: to uz je o uhlu pohledu
    CADDY
    CADDY --- ---
    PALEONTOLOG: neotřelý a divný bez nějakého smyslu není to samé 😁
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CADDY: ale typek ma urcite plus, ze zkusil neco neotrelyho, udelal bych to dost podobne.
    CADDY
    CADDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: to jsou ti, co proste zkusi napsat kazde... protiklad ke mne, ktery jeste nikdy nikomu nenapsal :-D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: ja ti nevim, kompatibilita na zaklade osobnosti z dotazniku na netu. no kazdyho vec. me vzdycky mimoidi pritahovali, takze napsat mi to zenska, zajimam se, pred 10 lety. ted to obchazim obloukem :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: nevim, co to bylo na vylev. Navic, tam ti to ukazuje kompatibilitu na základě osobnosti a byli jsme v červeným :)) Prostě úplně zbytečná reakce od nějakého (zjevem) metalisty.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: rozbásněný emo, to chceš :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    XERXES: kamoska vajbuje z typkem z Boo uz rok a to chtela byt po rozvodu chvíli free :) Ja to taky zkusila a teda, že by to bylo lepší... no posudte :D

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    APPU: tady, ja, tady jsem!
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    BUDDHA: A jestli ne, tak se tu o tom aspoň pak dočteme :)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    APPU: + MICHELLEDANIELS: dejte to dohromady, to vypadá jako NYX-HIT! ;)
    XERXES
    XERXES --- ---
    APPU: Na to je tu ontopic [INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky]

Mně teda přijde, že vybrat gramotné jde prakticky všude, od Tinderu po Seznamka.cz. A kamarádka teď hrozně rychle udělala štěstí na Boo, i když ten jejich interface se mi zdá dost otravný.
    APPU
    APPU --- ---
    MICHELLEDANIELS: Kdyz uz sem se tu obnazil, tak jako spravnej blizenec jsem venku extrovert a doma introvertni :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    APPU: To ja pry nevypadam často ani opile :) Ja jsem v určité oblasti extrovert a v určite i introvert, ale vedle sebe mam raději dominantního introverta a vím, že stejná povaha je pro me super kámoš/kámoška, ale ne partner :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam