• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    JUTA
    JUTA --- ---
    MICHELLEDANIELS: přesně. Mě si kdysi nějaký stěžoval jak mu to nějaká holka taky udělala a pak když sem se s ním sešla jsem ho málem nepoznala měl tak o 15kg víc než na fotkách. Což jsem teda moc nepochopila. Možná mi tou historkou chtěl naznačit, že to lidi běžně dělají :-D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PALEONTOLOG: nebo si necha udelat jeste jednu
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RAINBOF: přesně, beru jen kluky, co je maji větší jak ja
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: ta poslední otázka mě fakt pobavila. to je ve stylu "ale já tohle chci víc než ty, tak je to moje" :))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MICHELLEDANIELS: a jeste urco mel maly kozy :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: jojo , jako bych tehlech kecu neslyšela uz dost...bla bla... ja za to nemuzu...bla bla... uz vic nevyrostu... bla bla, ale porad to neznamená, že se může chovat jako kreten. Ono některý věci jde taktně přejít. Vsak od toho tam je ❌:❤️. Takhle si většina řekne "takže přiberu a on me opustí". Navic si o to řekl sám a ja přesně věděla, co z toho vznikne, už jen z ty jeho stupidní otázky "proc se ti nelíbím, když ty mne jo".
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: no kdyby fakt chtěl, tak si ty stehenní kosti nechá prodloužit..
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SIR_PROMOE: muži to dělají taky. Přijdou s pupkem, bez vlasů a čekají, že to bude v pohodě, když ti začne cpát, co vše nemá a jak je úspěšný.
    Ted me pobavil jeden, který se ptal, proč jsem zalíbení neopetovala. V propisku měl že nesnáší tlustý holky, tak jsem mu řekla, že nemam rada malé kluky. Začal mi brečet, že jsem si to mohla odpustit a nebýt tak hnusná. :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SIR_PROMOE: no právě, má to smysl vůbec zkoušet? :) to byla řečnická otázka..
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    PALEONTOLOG: kámoš ukazoval fotku holky ze seznamky a povídá no a tadle přišla a s ní ještě 20 kg :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: já se s tím teda dlouho nesetkal,
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: Spíše standard
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    přijde ještě někomu bizardní obdržet 10 let starou fotku? :-)))
    k tomu bonbonky jako "to podstatné je uvnitř", "komu záleží na vzhledu tak ten..". čerstvej závan devadesátkový nostalgie
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SUK: +1 za correct horse battery staple!!!:)))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KYRYS: na hřbitov chodim jen za mamou a porad si myslim, že jsem tam za ni mohla chodit o 10-20 let pozdeji, takže to úplně dobré ještě není. Neni vhodné vytahovat hřbitov nebo nebožtíky v první zprávě. Opravdu jsem z téhle zprávy mela zprvu mizernej pocit, až pak si člověk řekne, že je to nejaky vořežječmen a mavne nad tím rukou...
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    SUK: spíš než náhodně poskládané se spíš prostě pokusil vtipně zakomponovat název filmu.
    Asi jako by na fotku s kávou psal "Pozor, pořádně to pofoukej. I když někdo to rád horké.."
    APPU
    APPU --- ---
    Já to teda nepochopil ani na třetí pokus :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    XERXES: tak určitě, jen se to moc nepovedlo.
    XERXES
    XERXES --- ---
    MICHELLEDANIELS: Předpokládám, že reakce na nějakou fotku; pokus o negging nebo jak psal Baránek, "vtipnou drzost".
    Jasně, magoři jsou všude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam