• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LUSINDA: to jsou takový řeči, za mě nikdo nehledá dokonalou siluetu, tady příspěvěk o montanistkách SITH: mě svým způsobem děsí. přece jde o aktuální informace, abych člověka uvedl do obrazu a především tím ušetřil čas sobě i jemu, namísto zcela zbytečný schůzky :) se divím, že se tomu někdo diví :))
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    PALEONTOLOG: ano ale fakt jako +- 15 kg zamaskujes i oblečením, pozou ....není to až takovej markantní rozdíl. Nereknu 50 to už je fakt moc. Jsem fakt ráda, že už se seznamovat nemusím. Fotku jsem kdysi měla na profilu cca rok a půl, fakt se mi to nechtělo měnit a už tehdy i v těch 20 jsem na to měla názor, že je spoustu důležitějších vlastností než vzhled. (To platí u chlapů i u bab)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LUSINDA: nahrát novou fotku trvá 5 minut
    TUILE
    TUILE --- ---
    LUSINDA: a dite si poridis za trictvrte.

ja sem pro sdileni aktualnich informaci, protoze proste kazda ta aktualni informace muze bejt pro nekoho dealbreaker at uz v pozitivnim a nebo v negativnim smyslu.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    TUILE: 15 kg jde nabrat i za půl roku
    SITH
    SITH --- ---
    proto mi, tenkrát, už je to dávno, přišlo hrozně fajn koukat když měla holka fotku z nějaké outdoor akce. Nejenom bylo vidět, že má fyzičku vyjít nějaký hřeben, ale že byla vidět její postava a také to, že se dokáže do hor vhodně obléct a nejít tam v teplách, topcropu a bílých adidaskách :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LUSINDA: mne především vadi veškeré předstírání a mozna jak skryté kila, mi vadi u chlapu vyhlazujici filtry nebo uprava fotek press AI. To jde hned swipe doleva.
    Ja treba mam radeji, kdyz je chlapa kus a ma maly pupík, než hubeňouři. Pominu výšku, cokoliv, ale at se nesnaží už fotkou něco předstírat. Už jsem udelala v minulosti takových ústupku a doplatila na to, ze důvěra je u me na prvním místě.
    TUILE
    TUILE --- ---
    LUSINDA: jasny, treba chci vedet, jak ted vypada (a teda ja na fotky nejsem, radsi vidim toho cloveka az na zivo), kolik ma ted deti (ne ze pred peti lety byl bezdetnej), jaky ma ted konicky (ne, ze pred peti lety strasne moc jezdil na kole)...

ja s nim nechodim pred peti lety a taky se mi ty priority, vzhled a kondice meni.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NAVARA: ten profil tam může mít dotyčná déle a z obličeje stav kg nevyvestite....to je stejný u obou
    EKG
    EKG --- ---
    LUSINDA: Krivky jsou fajn, to neni problem. Horsi je to, ze kdyz je nekdo zapira, tak ma vetsinou mindrak z vlastniho tela. A to uz problem je.

Ze za ten mindrak muze spolecnost, nerealisticka ocekavani, kreteni ex, kreteni rodina a jine zname firmy, to vsechno vime. Ale komu se chce klickovat minovym polem pokazdy, kdyz jde na rande, zejo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LUSINDA: Měly by tam být aktuální fotky a aktuální informace, nikoli nějaká dávná historie
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    A vidíte v tom velkej problém, když má někdo +- 15 kg víc než na fotkách? Teda nevím jak se tahle skutečnost z fotek věští, ale říct mi někdo ze mám o patnáct kilo víc jak na fotkách tak dostane slušnou slovní čočku. Není to tak dlouho co tu jedna místní diskutující psala, že byla požádána o aktuální fotku s váhou. Kdyby vám bylo 20 tak neřeknu, ale podle fotek v ISM je většina diskutujících s blahobytným pupíkem.
    CADDY
    CADDY --- ---
    PALEONTOLOG: tak dobrý, nejsem jediný :-D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CHOSE_: četl jsem benzinkovou limonádou a dávalo mi to smysl
    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    CHOSE_: Po roce jsem dal Tinderu ještě šanci - další schůzka. Byla artově založená, tak jsme zavítali do Kampusu Hybernská a po smalltalku nad bezinkovou limonádou šli na komentovanou prohlídku. Tam se konverzace limitně blížila 0. Není přeci slušné hovořit, pokud autor přednáší. Skončilo to tak, že jsme každý byl v jiné místnosti a prohlížel si díla. Už si ani nepamatuji, jestli jsme z prohlídky odešli spolu. Spíš ne.
    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    Před lety jsem byl na schůzce, kam přišla slečna, co měla cca +15kg. Říkala, že fotky, které má na profilu, byly pořízené v JV Asii, kde rok žila. Jenže už je 2 měsíce v ČR a tady je nekvalitní jídlo a málo pohybu. Navíc jsme si rozumněli z nějakého důvodu jen po zprávách, živě konverzace dost drhla. Prý to bylo mnou.
    JUTA
    JUTA --- ---
    MICHELLEDANIELS: přesně. Mě si kdysi nějaký stěžoval jak mu to nějaká holka taky udělala a pak když sem se s ním sešla jsem ho málem nepoznala měl tak o 15kg víc než na fotkách. Což jsem teda moc nepochopila. Možná mi tou historkou chtěl naznačit, že to lidi běžně dělají :-D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PALEONTOLOG: nebo si necha udelat jeste jednu
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RAINBOF: přesně, beru jen kluky, co je maji větší jak ja
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: ta poslední otázka mě fakt pobavila. to je ve stylu "ale já tohle chci víc než ty, tak je to moje" :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam