• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: No tak to je taky normální, trochu to občas narušuje fakt, ze všichni máme kamarády co si vše pamatují a ve vhodný okamžik nám (a všem okolo) tyto politování hodné skutečnosti sdělí.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Baal bude tvrdit, že rozhodně nezpíval a netancoval na stole, já ho znám, zapírá pokaždé :))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Co přesně? Ze se v baru pilo, zpívali se obskurní písně, zmizela krabice rumu, barmanka chodila v županu a pantoflích? No to jsou ještě ty klidnější večery.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nellas sedí v koutě, ucucává třetí limonádu, chroupe kešu a jen zírá. To mi zítra nikdo ze zúčastněných stejně neuvěří :")
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    SABRIEL13: Večeře by se hodila :)
    BAAL: Lži a pomluvy!
    BAAL
    BAAL --- ---
    A je to tady
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    BAAL: No tak to se přidám! Žít jako kaskadééééér!
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Jako jo, ale chlebicek je chlebicek. Uz se tesim na zitrek.
    BAAL
    BAAL --- ---
    SABRIEL13: zatim co Ilien zpiva karaoke Kaskadera:/)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    pozvedá skleničku s ginem a kývne k baru na znamení souhlasu
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    A tak se za barem objeví Sabriel pantoflích se slunečnicema a čeným županu, jednou rukou si suší vlasy ručníkem, druhou otevře lednici, vytáhne z ní sklenici koktejlových višní, položí ji na bar, a zahlaholí: Kdo z vás si ještě myslí, že chupito je dostatečná večeře?!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ILIEN: Tak jo, jsem ready. Vyleze z koupelny v zázemí v županu a s ručníkem na hlavě. Pokrčí rameny. Můj bar se otevřel sám, a přišli do něj lidi, který mám ráda. Zmizela samozřejmě ta bedna, ve který byly nejdražší rumy. A to auto prostě vynosim zejtra nebo cokoliv. I don't have any fucks to give.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    SABRIEL13: Hlídám. Zatím nevypadají, že by chtěly někam odejít, ani že by je chtěl někdo ukrást
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: Každej můj sklep má svýho ducha!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Tak to byl asi místní duch, prošel zdí a kdo ví, kde si svůj poklad hýčká.
    Toho jsi musela najmout zvlášť, nebo byl v ceně?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    A vůbec, já jsem uhnaná z toho ježdění po Praze a stěhování krabic do auta, jdu si dát sprchu. Poradili jste si doteď, tak to ještě chvíli vydržíte.

ILIEN, pohlídej mi prosimtě dveře :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: Ale vzadu žádnej druhej východ neni! To by mě kurva zajímalo, koho tam najdem pod gaučem :D
    BAAL
    BAAL --- ---
    INSEQUI: se divis po tech palenkach? Jeste chvilku a prijde dalibor janda
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Já myslela, že ji někdo nesl do skladu, ale očividně zabočil támhle u záchodků a vzal to zadem pryč.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam