Vy máte takový štěstí, že Malý sklepní café bar je multidimenzionální (pro sci-fisty) magickej (pro fantazáky) prostor, kde je možný úplně všechno.
Ušáky všech barev, tvarů a velikostí přivezou dnes večer, v průběhu noci budou rozestaveny, a pak je najdete VŠUDE.
Krby máme hned dva - jeden je v historizuíjcím (na období se mě neptejte, dvě třetiny těch věcí tu byly, když jsem to koupila) salonu s knihovnou a tajnými dveřmi v policové skříni plné sněžítek. Tyhle dveře vedou pokaždé jinam - pokud se náhodou ocitnete na okraji bazénu s vyhrazenou plaveckou dráhou, prosím, vraťte se, obejděte to skrz zimní zahradu, a před vstupem do bazénu použijte sprchu.
Druhý krb najdete v zasklené terase s výhledem na město. Je výhodné mít sklepní bar v příkrém kopci :))
Terasa je zařízená minimalisticky, ale najdete tam vinotéku a vitrínu s kvalitní whisky, whiskey, i burbonem. S broušenou skleničkou se můžete rozvalit na kterémkoliv z tamních sedacích pytlů a gaučíků.
Retro koutek je v konstrukci, gramofon se mi zatím nepodařilo zprovoznit, pokud to někdo zvládnete, budeme si mít na čem pouštět Multicatina elpíčka a bude to fajn.
Po schodech, které vedou ze zimní zahrady směrem dolů, se prosím nevydávejte, pokud se nechcete setkat s hněvem vyrušeného pana bratra v sklepěsklepě.
A ta hamaka v zimní zahradě je moje, pokud si tam chcete pověsit svoji, musíte si ji přinést. Koho najdu ve svojí hamace, toho z ní vyklopim přímo na ty schody, co vedou k Salvatorovi do sklepasklepa.