• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Jako že do toho načůrají?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Třebo to jsou hodní jezevci, cvičení na výrobu... Proč já to dělám, když vím že mám přebujelou fantazii.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Vidím, že je čas na můj oblíbený gif s jezevcem. Ne že bych chtěla utíkat, ale prostě vám ho chci ukázat.

DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: To samozřejmě nemusí, ale i tak, získávat něco z/od jezevce, to je o zdraví.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: No napadá mě že to může být z jezevců, ale žádný jezevec u toho újmu neutrpí :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Kdyby to bylo z "medových" jezevců, tak bych se nedivila (ale to by byla extra drahá vzácnost vykoupená mnoha životy).
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SABRIEL13: Jde, ale vezmi si na to nádadu vod smetáku.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Třeba je to z jezevců
    TUILE
    TUILE --- ---
    zimni zahrada?!
    ja se bala, ze bych ji tu uzrapila zmou, ale takhle si sem vezmu i moji kamaradku.
    jak sem tady casto, tak ji je doma smutno.

DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS:
    To ještě budu čumět, co to umí :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: 3 % nadpřirozených ingrediencí? :-O
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DELIRIUM: Sakrblé, fakt s jezevcem. Já doteď znal akorát hospodu u jezevce :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Na králíčky opatrně, oni fakt někdy zatouží po mase... tak abys nepřišla o prsty :)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    INSEQUI:
    Totok
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    SABRIEL13:
    Trochu se bojím, že svým "vybraným" vkusem většinu odradim. Proto si to budu promítat punkově u kralicku z noťasu. Nicméně na LOTRa se přidám.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DELIRIUM: Ještě než odejdeš, mohu se zeptat co je to sprcháč s jezevcem? Já znám akorát prací prášek s jelenem.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    DELIRIUM: Hele, kinosál musí nejdřív vyrůst, jak řekl UNSEEN.

Ale založ seznam filmů a seriálů, který chcem promítat, a zapiš se klidně hned na maraton LOTRa.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Kdyby mě někdo náhodou hledal, tak sem v králičím koutku a drbu zanedbané králíčky. Stěžují si, že se jim přes víkend nikdo nevěnoval.
    Jo a kdyby se někdo přidal, budu tam pouštět Co děláme v temnotách. Zatím film, ale zítra i první řadu seriálu.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Miluju to tady, diky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DA_NIELA: To já nevím, ta není moje, to se ptej u Unseena :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam