• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SABRIEL13: Prosím pěkně, bereš piva z eMBe pivovaru? Dostal jsem velkou chuť na jejich American Pale Ale.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SABRIEL13: Díky, moc, jdu si zařídit zašívárnu.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    INSEQUI: prosimtě když povytáhneš lahev stoletýho otheláku z vinice mojí rodiny z vinotéky na zasklený terase, tak se ta vinotéka odklopí a dá se jí projít do takovýho studia... snad ti to bude vyhovovat
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: A jinak, tohle je familiár, vypadá to jako kočka, ale není to kočka, je to démon. Převážně neškodný, určitě antialergenní.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    SABRIEL13: no. právě. taková klika, vůbec nevíte, co se mohlo....jo moment, PRAVEJ balkon? cha, tak to bylo v klidu, tam hřadoval ten nejhodnější z těch tří. dycky jsou tři. ten zbytek asi ještě spal. dycky jsou tři...

otřese se, načež se opět ukotví v přítomnosti. pokusí se došilhnout na levé ucho, ale nedaří se. tak zvedne ruku a nahmatá náplast. obočí mu povyletí do půlky čela.

žiši, to je pro mně? to dík asi, teda. to sou věci...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Nenašla by se tu místnost, něco mezi poslechovou místností a pracovnou s velkým oknem a výhledem do dálky? Audio a zařízení si dodám :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: aaaawwwww, ma zraneni se uz zacinaji hojit, potrebuju k doplneni image nejake cerstve!

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Ma'am, yes, ma'am!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vynoří se mírně rozcuchaná, z jedné ruky jí visí králíček, další je zakouslý do copu.
    Kdyby něco, budu ve výběhu, dneska jsou extrémně divocí.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: ale jenom v místnosti kočičích škrabadel a krabic, já jsem na kočky alerická!
    BAAL
    BAAL --- ---
    Anglican pro dnesni drbani:-)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Máme samozřejmě i démonky:
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ILIEN: Bohužel ne. A komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ILIEN: vypadáš jako pirát(ka). kdyby něco..

ukazuje na žufánka
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    INSEQUI: bude trik se špičatým kloboukem?

ARMADA: ne díky, ještě jsem nesnidala
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    nesouhlasně se podívá na králíčky, stále trůnící na psech

Kšá ušáci, mrkvička je támhle.

sleduje bordery, jak odnáší králíčky. Pak se zvedne a pustí bordery z králičího výběhu, přechodová komora zřejmě nerozlišuje mezi králíčkem a psem

Myslím, že dnes je výborný den na výlet. Zatím nashledanou!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Kafe…

Z rukávu jejího huňatého modrého svetru vyskočí malá, stříbřitě průsvitná fretka, doběhne ke kávovaru a za chvíli se vrací s náprstkem espressa. Ju na něj chvíli zírá a pak ho opatrně zvedne ke rtům.

No, to tu budeme dlouho. To je dobře.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    TUILE: jen pozor na drápky. je taková polodivoká

nalévá si další skleničku

BERRUNA: mohu dolít?
    TUILE
    TUILE --- ---
    ARMADA: chudatko!
    ta potrebuje pomazlit jako sul.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    TUILE
    TUILE --- ---
    a neni tu na mazleni i naka kocicccka?
    saham po kralíčkovi na kolii a chvíli si ho pomuchlam
    JONY
    JONY --- ---
    Dobré dopoledne.

Objednám si čaj a sušenky. Usednu si někam do rohu a vytáhnu knihu. Bude to něco něco o zániku světa. Půjčila mi to ondatra co stále žije u muminů na verandě.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam