• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BOYLER: Nezkoušel si to někdy zkombinovat? Espresso gin tonic, to zní zajímavě, škoda že mám po ginu depky.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ahoooj, kamarád si pořídil koťátko a je tak hodný, že nám ho půjčil na hraní
    jmenuje se Norbert

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vyrve králíčkovi zbytky křížovky. Kupodivu není ani moc ožvýkaná a je celá dovyplněná. Dole má neidentifikovatelnou šmouhu.
    Pardon, já za to fakt nemůžu, oni mi je všichni začali otlapkávat, a pak to takhle dopadá. Seženu ti jinou, slibuju.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Vchází dovnitř, otevřenými dveřmi zavane vůně léta, kouře a jídla. Venku projdou dva hobiti, mezi sebou nesou sele na rožni.

Tak opět dobrý den. Mají tam krásně, ale kávu neznají.

Sedne si opět ke stolku u dveří. Bordery vběhnou ke králíčkům. Několik králíčků se způsobně postaví do řady a nechávají se po dvou vozit na hřbetě. Jeden králíček se pokouší uplatit mrkví psa, aby ho vzal přednostně a samotného
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Těch krabic si nevšímejte, hned je odnesu.
    SWIST
    SWIST --- ---
    Koukne se na Boylera a pak na králíčky v ohrádce (tedy teď už defacto karanténě), pak na jednu normální a druhou démonskou kočku.. Poté hledá pohledem bordery, ale nalezne po nich už jen vlhký flek pod stolem a tak zabloudí pohledem ke kinosálu..
    S tou se mohlo stát DOSLOVA cokoliv..
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    Dobré poledne z okrového ušáka,
    kdybych tu seděl sám, tak si dám espresso tonic, ale s celým ensámblem místní mateřské školy jsem zralý na tonic, avšak s ginem.
    Děkuji.
    Mj. Včera jsem tu měl rozluštěnou křížovku (takovou tu velkou přes obě strany) z víkendové přilohy. Neviděl jste ji někdo?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SABRIEL13: Díky, moc, jdu si zařídit zašívárnu.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    INSEQUI: prosimtě když povytáhneš lahev stoletýho otheláku z vinice mojí rodiny z vinotéky na zasklený terase, tak se ta vinotéka odklopí a dá se jí projít do takovýho studia... snad ti to bude vyhovovat
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: A jinak, tohle je familiár, vypadá to jako kočka, ale není to kočka, je to démon. Převážně neškodný, určitě antialergenní.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    SABRIEL13: no. právě. taková klika, vůbec nevíte, co se mohlo....jo moment, PRAVEJ balkon? cha, tak to bylo v klidu, tam hřadoval ten nejhodnější z těch tří. dycky jsou tři. ten zbytek asi ještě spal. dycky jsou tři...

otřese se, načež se opět ukotví v přítomnosti. pokusí se došilhnout na levé ucho, ale nedaří se. tak zvedne ruku a nahmatá náplast. obočí mu povyletí do půlky čela.

žiši, to je pro mně? to dík asi, teda. to sou věci...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Nenašla by se tu místnost, něco mezi poslechovou místností a pracovnou s velkým oknem a výhledem do dálky? Audio a zařízení si dodám :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: aaaawwwww, ma zraneni se uz zacinaji hojit, potrebuju k doplneni image nejake cerstve!

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Ma'am, yes, ma'am!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vynoří se mírně rozcuchaná, z jedné ruky jí visí králíček, další je zakouslý do copu.
    Kdyby něco, budu ve výběhu, dneska jsou extrémně divocí.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: ale jenom v místnosti kočičích škrabadel a krabic, já jsem na kočky alerická!
    BAAL
    BAAL --- ---
    Anglican pro dnesni drbani:-)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Máme samozřejmě i démonky:
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ILIEN: Bohužel ne. A komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ILIEN: vypadáš jako pirát(ka). kdyby něco..

ukazuje na žufánka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam