• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    BAAL
    BAAL --- ---
    Mohu dostat quadruple espresso, pred odchodem na dalsi pohovor?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS:
    Však přijď a vem i králíčky, ať si též uzijou :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Taky mám chuť se někam zašít, dělat, že neexistuju a nadávat na lidi... říkal někdo film a nachos? :D
    Vzhlíží z hromádky rolniček a stužek, zručně chytá králíčky a navazuje jim rolničky na barevné stužky kolem krku.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    🧚🏼‍♀️❤️‍🔥🧌
    Kate Bush - Running Up That Hill - Official Music Video
    https://www.youtube.com/watch?v=wp43OdtAAkM

( nechci posílat celý oficiální playlist, ale některé písničky si to zaslouží )
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Mám sýrové nachos a jdu pustit třeba Návštěvníky s Jeanem Reno. Pátek má být veselý, když to je malá sobota.
    BAAL
    BAAL --- ---
    DELIRIUM: Je i mak se svestkou?

Dobre rano!

U2 - Beautiful Day (Official Music Video)
    https://youtu.be/co6WMzDOh1o?si=JX5WXifIbS-snhs-
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    DELIRIUM: když nepráskneš, že kašlu na schůzky po tom, co mi včera řekli.. ;)

ale vybíráš ty, ano?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    ARMADA:
    Když mě neprasknes, že se tu ulejvám.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    DELIRIUM: pustíme si film?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Já se tu schovam někde pod stolem a kdyby mě někdo hledal, tak tu nejsem. Mám extrémní kopr :")
    Radši budu koukat do zdi, skrabat brambory, luxovat a co já vim než dělat svou práci.
    JONY
    JONY --- ---
    Vypotácím se z toalet a natěšeně se rozhlížím po vejcích a slanině. Ty už na lince nejsou. Zklamaně pohlédnu vzhůru.

Že ty nahoře se mi snažíš něco naznačit? No tak co se dá dělat... On jogurt s ovesnými vločkami vlastně také není špatný. A že mi těch vloček ptáčci nechali...
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    dobre rano vsem. michama vajicka zni moc dobre :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Brýtro. Pardon za ty netopejry, zapomněl sem jednou zavřít do sklepa sklepasklepa, když sem se drbal na zádech smetákem.
    Ale tak pro octomilky toprí.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Napůl spící škrábe a krouhá mrkvičku a uhýbá všetečným králičím čumáčkům. Kafe, potřebuju kafe! Přišourá se k baru, drze si naleje štědrou dávku, zaleje to mlékem, posadí se, zakloní hlavu a pozoruje netopýry. Přibyla nám tu hezká a stylová výzdoba. Tamhle to vlevo, to skoro vypadá jako místní šéfová, mění se upírky v netopýry, nebo je to jen náhodná podoba?
    Všimne si snídaně na lince a poslouží si míchanými vajíčky se slaninou.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dobre ráno všem, slyšel jsem něco jako míchaná vajíčka se slaninou?

A netopýři, vážně? Kolik já jsem toho včera vypil.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Dobré ráno, dlouhý den.
    Dojde ke kávovaru a připraví si do termosky mokao s mlékem a medem. Vezme z kufříku stoh dokumentů a zaleze pod deku do ušáku a začně na straně č. 1 se čtením. Do bloku po pravici dělá poznámky.
    JONY
    JONY --- ---
    Bodré ráno.

Probudil jsem se a opět si uvědomil, že jediná moje životní radost je jídlo. Takže ať je život zase o něco radostnější.

SWIST
    SWIST --- ---
    Dopotácí se do baru, něco zamrmlá a došourá se za bar. Z horní police sundá zaprášený belgický kávovar, postaví ho na bar, nasype kafe, nalije vodu, zapálí kahan a pak už jen sleduje plamen
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Dobré ráno.... Chvíli tady nejsem a mám plnej dřez čajovejch sáčků, ve kterejch bydlej octomilky, a pod stropem se mi zabydlej netopýři.

začne horečně uklízet bar
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam