• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    sedí, mlčí a drží BAALovi palce. pak si evidentně něco uvědomí, vyskočí a vyletí dveřmi ven tak rychle, až průvan umotá v králičích kožíšcích cůpky.
    za pár minut se, teď už normálním tempem, vrátí na svoje místo.

no co, no?
    mi došlo, že je možná bude potřebovat. na tom pohovoru. tak sem mu je vrátil.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    BAAL: Tady. Hodně štěstí!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Králičí pacičku pro štěstí? (jen si ji budeš muset vzít s celým králíčkem)
    BAAL
    BAAL --- ---
    Mohu dostat quadruple espresso, pred odchodem na dalsi pohovor?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS:
    Však přijď a vem i králíčky, ať si též uzijou :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Taky mám chuť se někam zašít, dělat, že neexistuju a nadávat na lidi... říkal někdo film a nachos? :D
    Vzhlíží z hromádky rolniček a stužek, zručně chytá králíčky a navazuje jim rolničky na barevné stužky kolem krku.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    🧚🏼‍♀️❤️‍🔥🧌
    Kate Bush - Running Up That Hill - Official Music Video
    https://www.youtube.com/watch?v=wp43OdtAAkM

( nechci posílat celý oficiální playlist, ale některé písničky si to zaslouží )
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Mám sýrové nachos a jdu pustit třeba Návštěvníky s Jeanem Reno. Pátek má být veselý, když to je malá sobota.
    BAAL
    BAAL --- ---
    DELIRIUM: Je i mak se svestkou?

Dobre rano!

U2 - Beautiful Day (Official Music Video)
    https://youtu.be/co6WMzDOh1o?si=JX5WXifIbS-snhs-
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    DELIRIUM: když nepráskneš, že kašlu na schůzky po tom, co mi včera řekli.. ;)

ale vybíráš ty, ano?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    ARMADA:
    Když mě neprasknes, že se tu ulejvám.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    DELIRIUM: pustíme si film?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Já se tu schovam někde pod stolem a kdyby mě někdo hledal, tak tu nejsem. Mám extrémní kopr :")
    Radši budu koukat do zdi, skrabat brambory, luxovat a co já vim než dělat svou práci.
    JONY
    JONY --- ---
    Vypotácím se z toalet a natěšeně se rozhlížím po vejcích a slanině. Ty už na lince nejsou. Zklamaně pohlédnu vzhůru.

Že ty nahoře se mi snažíš něco naznačit? No tak co se dá dělat... On jogurt s ovesnými vločkami vlastně také není špatný. A že mi těch vloček ptáčci nechali...
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    dobre rano vsem. michama vajicka zni moc dobre :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Brýtro. Pardon za ty netopejry, zapomněl sem jednou zavřít do sklepa sklepasklepa, když sem se drbal na zádech smetákem.
    Ale tak pro octomilky toprí.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Napůl spící škrábe a krouhá mrkvičku a uhýbá všetečným králičím čumáčkům. Kafe, potřebuju kafe! Přišourá se k baru, drze si naleje štědrou dávku, zaleje to mlékem, posadí se, zakloní hlavu a pozoruje netopýry. Přibyla nám tu hezká a stylová výzdoba. Tamhle to vlevo, to skoro vypadá jako místní šéfová, mění se upírky v netopýry, nebo je to jen náhodná podoba?
    Všimne si snídaně na lince a poslouží si míchanými vajíčky se slaninou.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dobre ráno všem, slyšel jsem něco jako míchaná vajíčka se slaninou?

A netopýři, vážně? Kolik já jsem toho včera vypil.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Dobré ráno, dlouhý den.
    Dojde ke kávovaru a připraví si do termosky mokao s mlékem a medem. Vezme z kufříku stoh dokumentů a zaleze pod deku do ušáku a začně na straně č. 1 se čtením. Do bloku po pravici dělá poznámky.
    JONY
    JONY --- ---
    Bodré ráno.

Probudil jsem se a opět si uvědomil, že jediná moje životní radost je jídlo. Takže ať je život zase o něco radostnější.

SWIST
    SWIST --- ---
    Dopotácí se do baru, něco zamrmlá a došourá se za bar. Z horní police sundá zaprášený belgický kávovar, postaví ho na bar, nasype kafe, nalije vodu, zapálí kahan a pak už jen sleduje plamen
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Dobré ráno.... Chvíli tady nejsem a mám plnej dřez čajovejch sáčků, ve kterejch bydlej octomilky, a pod stropem se mi zabydlej netopýři.

začne horečně uklízet bar
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam